Artan

187,00 10 18:10
243,20 10 18:10
3,52 10 18:10
112,20 10 18:10
24,86 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

1,23 -10.22 18:10
16.650,00 -10 18:10
50,40 -10 18:10
88,20 -10 18:10
5,22 -10 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

15.239.969.123,70 18:10
9.040.503.149,50 18:10
8.606.593.889,00 18:10
7.631.812.223,41 18:10
7.471.303.136,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 5201 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: VERTU - Verusaturk Giriþim Sermayesi Yatýrým Ortaklýðý A.Þ.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Hocam neye göre 3.21 e stop koydunuz merak ettim...

SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alýntý Originally Posted by ddd Yazýyý Oku
    Hocam neye göre 3.21 e stop koydunuz merak ettim...

SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    3,14 -3,20 arasý gaplý açýlýþ yapmýþtý bu gün...bu güzel haberlerden sonra bu gapa dikkat etmden çýkacaðýný sanmýþtým..ama saatler geçtikçe bu düþüncem gerçekleþmeyince vede o kademede güçlü bir alýcý görünce lanet edip verdim...maliyetim 3,31 idi...daha önce 3,31 den ta 3,11 lere kadar inmiþti cuma günü...bu adiliðini görünce acaba tekrardan indirecekler mi diye þüphe duyup verdim dostum....yüzde 3 kadar zararým oldu...yapacak bir þey yok..bu zararý sineye çekmek zorunda kalýyoruz...artýk hayýrlýsý diyelim...
    ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et

3,20 yi aþaðýya kýrmayacaðýný anlasaydým satmayacaktým...sattýðým her hissem ileride tekrardan alýnmak üzere takibimde olacaktýr..girdiðim her hisseye deðer veririm...ama beni atlattýðýna göre bir daha beni içeri almayacak diye düþünüyorum...son bir aydýr ne yapsam tutmuyor...galiba sefer ayý imiþ..bu ayda hep belalar gökten inermiþ...

bende bu þansýzlýðýmý bu aya baðlýyorum...çünkü son bir aydýr çok çok kazanma þansý yakalamama raðmen bundan faydalanamadým...
    ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alýntý Originally Posted by keko Yazýyý Oku
    3,20 yi aþaðýya kýrmayacaðýný anlasaydým satmayacaktým...sattýðým her hissem ileride tekrardan alýnmak üzere takibimde olacaktýr..girdiðim her hisseye deðer veririm...ama beni atlattýðýna göre bir daha beni içeri almayacak diye düþünüyorum...son bir aydýr ne yapsam tutmuyor...galiba sefer ayý imiþ..bu ayda hep belalar gökten inermiþ...

bende bu þansýzlýðýmý bu aya baðlýyorum...çünkü son bir aydýr çok çok kazanma þansý yakalamama raðmen bundan faydalanamadým...
    KEKO hocam fakat burada soyle bir.duru var. ADESESININ teknikleri.hep guclu al gosyeriyordu fakat vertu nun teknikleri hep guclu satta

5.  Alýntý Originally Posted by keko Yazýyý Oku

3.21 de 80 bin lot alýcý vardý
    Aktif verdin galiba
    Borsa bu
    Vermesen belki kuvvetli yukarý hareket olacaktý
    Hayýrlýsý

Alýntý Originally Posted by kanepe Yazýyý Oku
    3.21 de 80 bin lot alýcý vardý
    Aktif verdin galiba
    Borsa bu
    Vermesen belki kuvvetli yukarý hareket olacaktý
    Hayýrlýsý
    en son baktýrdýðýmda 28 bin civarý vardý..bu kadar olduðunu bilsem vermezdim..

Alýntý Originally Posted by keko Yazýyý Oku
    en son baktýrdýðýmda 28 bin civarý vardý..bu kadar olduðunu bilsem vermezdim..
    iþten veren senmisin sayýn keko canlý seyrediyordum halk aldý

Alýntý Originally Posted by bdayým Yazýyý Oku
    iþten veren senmisin sayýn keko canlý seyrediyordum halk aldý
    benimkiler deniz yatýrýmdandýr dostum..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •