-
Beyefendi twitter'da her Doğtaş bayisinin en az 1 kedi yada köpeğe sahip çıkılması talimatını verdiğini söylemiş, vay be. Ne büyük alicenaplık!!
Şirketine güvenip yatırım yapan benim gibi safların kedi köpek kadar da değeri yokmuş demek ki!!
Hassaten sana teşekkür borçluyum Davut bey, bana hiçkimseye inanmamayı, hiçkimseye güvenmemeyi öğrettin.
Burda kral sensin, Ahiret varsa ki umarım vardır (sayende artık ondan da şüpheliyim) orda hesaplaşırız..
yatırım tavsiyesi değildir..
-
Çok sıkmayın canınızı şirketin battığı yok burada yada başka yerde çok olumsuz yorum yapanlar var bunlara aldanmayın sabır içinde bekleyebiliriz yılsonunda kadar kesin olumlu bir şeyler olur sabır edin dostlar
KAAN_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Borsadan anlamanı bekleyen mi var bay Davut, sizden dürüst olmanızı bekliyoruz sadece dürüst.
Siz değil misiniz 5 ay önce hisse 1.70'lerde gezerken "hissemizin fiyatı şirketimizin gerçek değerini yansıtmıyor" diyen, "piyasadan hisse alımı için 20.000.000 TL kaynak ayırdık", diyen..
bugüne kadar ne aldınız bay Davut.
İnsanları aptal zannetmeyin..
yatırım tavsiyesi değildir..
Son düzenleme : MMF 1; 23-10-2018 saat: 12:11.
-
Vay bana vaylar bana
Su vermez çaylar bana
Doğan abim borsadan anlamam demiş
Doğru söylemiştir herhalde
7 yıl öncesine gittik bu fiyatlarla EEEEEEEEEEEEE toplanır 90-100 arası toplayabildiği kadar. Tam 50 milyon lot diyesim geliyor. Bulursa parayı tabi daha önce açıkladı 20 milyon alacanm diye ilk etapta onu alır sonrası Allah kerim. Ama 1,14 den sonra alacağını sanmıyorum. 1,35 den kendisi satmıştı zaten yabancıya borsa ya bildirerek. Sonra Davut un borsadan anlamamsı normal sanayıcı kendisi. 4,38 den kağıt nasıl 92 kuruşa gelir bunu hiç bir borsacı bilmez zaten. Açıklayamaz da.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
-
BackqRound hocadan izin alınarak paylaşılmıştır.......

HİSSE 23.10.2018 TARİHİ İLE BUGÜN AŞAĞIDA 0.92 SEVİYESİNİ TEST ETMİŞTİR.OLUMSUZ DURUMDA PARİTE 0.83 OLARAK BELİRLEDİĞİMİZ SEVİYELERE KADAR GERİ ÇEKİLEBİLİR.
SON DURUM İLE KADEME ANALİZİ...
-
arkadaşlar ben de dgklb beğeniyordum. Ama stop oldum çıktım. Gelinen nokta ise maalesef yavaşlayan ekonomi, artan kurlar, can sıkan borçlar. Sektörde genel bir sorun var. Şirket bazında ise yatas daha iyi gözüküyor. 10,80 zirvesi var yataşın kabaca 1/3 fiyatında elimde dgklb patlamış olsa yataş ile değiştirmeyi ciddi ciddi düşünürdüm. bu da aşağı yukarı aynı oranda düştü sonuçta.
ha sana ne kardeşim derseniz de tamamen haklısınız kusura bakmayın derim.
Yatırım tavsiyesi değildir.
-
Kapanış
GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
dipsiz kuyu gibi. arada bir sıçrama yapar diye bekliyoruz. ama nafile. 92 krş. çok hızlı geldi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri