"Migros Ticaret Anonim Şirketi (Migros AŞ) kredi borçlarının ödemesinde kullanılmak üzere 100 milyon TL tutarında 2 yıl (728 gün) vadeli tahvil ihraç ediyor.
Talep toplama tarihinin başlangıcı 22 Ekim olarak belirlenen tahvilin vade başlangıç tarihi ise 24 Ekim 2018 Çarşamba. Tahvilin 1’inci kupon ödemesi 23 Ocak 2019 tarihinde yapılacak.
MİGROS YATIRIMCIYA YÜZDE 4,75 İLAVE FAİZ ÖDEYECEK
Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yer alan beyanına göre Migros yatırımcılara üç aylık Türk Lirası referans faiz oranına (TRLIBOR) ilave olarak yüzde 4,75 faiz ödemeyi taahhüt etti. 22 Ekim itibarıyla TRLIBOR (gösterge faizi) 3 aylık faiz oranı yüzde 28,24 olduğu dikkate alındığında tahvilin Migrosa finansman maliyeti yıllık yüzde 32,99'a çıkıyor."
2 yıl vadeli
yıllık % 33 basit , % 37 bileşiğe denk geliyor.Nitelikli yatırımcı satış imiş.
Esasında fena bir seçenek gibi durmuyor ama min . 1 milyon
https://www.paragaranti.com/cds buradaki rakamlar sabit, hiç değişmiyor. bloomberg de mefta oldu. başka bir site varmı turkey cds için?
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Bence bunlar yerelde ittifakta anlaşamadı. Bahçeli çok istekliydi, ama akp kabul etmedi. Bahçeli bu yüzden andımızı bahane ederek kendince onurlu bir şekilde yerelde ittifaktan çıkmış oldu. Yoksa gerçek bir sürtüşme olsaydı iş tamamıyle biterdi...Tabii millet bunu yiyecek o ayrı...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Teşekkürler dediğiniz gibi yaptim.. bunu diyelimki 10 gun yaptim..Ama 5 inci gun bozdurdum.. bütün faizi bosami gidiyor..yoksa nkolay bono gibi kac gün kalirsa kaldigi kadarmi faizi isliyor
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri