Sayfa 904/1030 İlkİlk ... 4048048548949029039049059069149541004 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 7,225 - 7,232 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Yerel seçimlere akp+mhp ittifakı olarak girselerdi seçim çok rahat geçecekti onlar için ama artık ittifak dağıldı, akp'nin işi zorlaştı.

Dolayısıyla akp daha populist davranış sergilemek zorunda kalacak bu da ekonomiyi olumsuz etkileyebilir.

Önümüzdeki dönemde Mali disiplin falan beklemiyorum.. Seçimi kazanabilmek için kesenin ağzını artık daha geniş açmak zorundalar

Kesenin dibi delindi çoktan, içinde de bir şey kalmadı. Ekstra 2 aylık popülizm bile ekonomiyi kaosa götürür, yerel seçim sandıklarının yanına genel seçim sandıklarını da koyar.

Erdoğan ve Bahçeli arasındaki sıkıntının nedeni "öküzün ölmesi"dir, yani Türkiye ekonomisinin çökmesidir. Yani tipik öküz öldü, ortaklık bozuldu durumu yaşanıyor.
    Son düzenleme : ekfuture; 23-10-2018 saat: 14:05.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

2. Sabah TV
    56 dk. · ·
    Askerlik şubesindeki bedelli askerlik kuyruğu, sırada bekletilen gençleri isyan ettirdi! İşte bedelli askerlik için kuyrukta bekletilen mağdur gençlerin tepkileri..

Sabaha göre magdur ediliyormuş bedelli askerlik yapmak isteyenler. aslında oraya bir kasa koyun bedelli yapmak isteyenler1 zarf içinde paraları kasaya atsınlar. sıra beklememiş olurlar yazık onlara çok yoruluyorlar çok. mart seçimlerine para lazım acele paraların toplanması gerek sabahın görüşü.

3.  Alıntı Originally Posted by hello Yazıyı Oku
    Aktifbanktan vadeli doviz açamıyorum.. aktifte yokmu oyle bi hesap yoksa..vadesiz döviz aciliyor

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Repo ile gecelik devam edeceksin diye biliyorum.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

izmirset Guest
    icbc bankası eski müşteriler için 32 gün % 24,70 yapmış, benim için çok kötü oldu, dolar fırladı ve güncel faiz %26,20 iken icbc bankası neden faiz düşürdü ben hiç anlamadım ARKADAŞLAR icbc bankası oranları yükseltir inşa'allah

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Iscep'den herhangi bir hisse senedini alir gibi yurtdisindan bunu da alabiliyorsunuz artik..

Syg,
    Dudu abi uygulamayı ve isbank.com.tr'yi kurcaladım ama bulamadım. Vanguard ETF'sini hangi menü altından görebiliriz acaba?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,057
     Alıntı Originally Posted by gk1986 Yazıyı Oku
    Aktifbank'ta vadesiz döviz hesabını açtıktan sonra dövizinize faiz alabilmek için repo yapmanız lazım. Dövizle repo alım seçeneğinden. Akşam 17'ye kadar koyabilirsiniz.
    fiziki dolar olarak yatırdınız mı aktifbanka acaba?
    PTT genel merkezlerinden aktif teki dolar hesabına komisyonsuz yatırılabiliyormuş.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

7.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Kesenin dibi delindi çoktan, içinde de bir şey kalmadı. Ekstra 2 aylık popülizm bile ekonomiyi kaosa götürür, yerel seçim sandıklarının yanına genel seçim sandıklarını da koyar.

Erdoğan ve Bahçeli arasındaki sıkıntının nedeni "öküzün ölmesi"dir, yani Türkiye ekonomisinin çökmesidir. Yani tipik öküz öldü, ortaklık bozuldu durumu yaşanıyor.
    Ekonomi niye kaosa gitsin ? Çok panik oluyoruz bazen .
    Bu ülkede 10 yılda bir kriz çıkıyor ,alışmayan var mı buna?
    Kriz ayrı kaos ayrı şeyler belirtmek istedim ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by izmirset Yazıyı Oku
    icbc bankası eski müşteriler için 32 gün % 24,70 yapmış, benim için çok kötü oldu, dolar fırladı ve güncel faiz %26,20 iken icbc bankası neden faiz düşürdü ben hiç anlamadım ARKADAŞLAR icbc bankası oranları yükseltir inşa'allah
    Kardeş sen niye sürekli bu icbc nin reklamını yapıyorsun .Faiz veren tek banka buymuş gibi dua ediyorsun yükseltsin diye...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 904/1030 İlkİlk ... 4048048548949029039049059069149541004 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •