Sayfa 906/1030 İlkİlk ... 4068068568969049059069079089169561006 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 7,241 - 7,248 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Yalakalığa gerek yok ..Kendin ol biraz...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bu ülkede yeni bir iş kolu çıktı oda yalakalık. şimdi sen benim bu sözlerimi yalakalık olarak algıladınsa. yazık sana derim. birde Chp liyim diyip işin içinden sıyrılmaya kalkıyorsun dahada yazık. size 1 daha cevap yazmam kendinizi ele veriyorsunuz uslubunuz .la.

2. Üstüne alınma durumları

3.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Hiç akp ye oy vermedim .Chp liyim .Ama senin gibi birilerini yaftalyanları hiç sevmiyorum..
    Şimdi ne diyeceksin bakalım iftiracı arkadaş ?

Birisine yandaş demek iftira mı oldu şimdi? Hırsız mı dedik, uğursuz mu? Hiç biri.

Mesajlarınızdan CHP'lilikten çok yandaşlık kokusu geliyorsa kusura bakmayın o benim değil
    sizin kusurunuz.

Ben haddimi aşarak krize kaos demişim, yandaşlar sus pus ama CHP'li vatandaş öne atılıyor.
    Yorumu forumdaşlara bırakıyorum..
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

4.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Bu ülkede yeni bir iş kolu çıktı oda yalakalık. şimdi sen benim bu sözlerimi yalakalık olarak algıladınsa. yazık sana derim. birde Chp liyim diyip işin içinden sıyrılmaya kalkıyorsun dahada yazık. size 1 daha cevap yazmam kendinizi ele veriyorsunuz uslubunuz .la.
    Nedir değilse yaptığın ? Yalakalık işde ..
    Kendin ol .Kendi fikrin olsun .Ama nerdeee

5. 150 k 32 gun burgan 25.50 odea 25.50 temdit ler .

6.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Birisine yandaş demek iftira mı oldu şimdi? Hırsız mı dedik, uğursuz mu? Hiç biri.

Mesajlarınızdan CHP'lilikten çok yandaşlık kokusu geliyorsa kusura bakmayın o benim değil sizin kusurunuz.

Ben haddimi aşarak krize kaos demişim, yandaşlar sus pus ama CHP'li vatandaş öne atılıyor. Yorumu forumdaşlara bırakıyorum..
    Kendimi sana ispatlamak zorunda değilimki ..Kimsede değil .Yarın gider başkasına oy veririm .
    Hangi mesajımda onu çıkarttın ayrıca merak ettim .
    Dolar düşecek dedim diye sanıyorum .5 lirayı görecek diyorum diye yandaşmı olunuyor bu ülkede? Yandaş olmamak için dolar 8 liramı olacak demwm lazım.Ne alaka ?

Ingturuncu kullanan ustadlar yardima ihtiyacim var. Kademeli dolara girmek istiyorum lakin ing mobilde emir vermeyi bulamadim yokmu acaba.

Yani dolar su olursa su kadar dolar al gibi? Bu artik garantide bile var. Sanirim ben bulamadim

8.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Yeni Açıklama
    BAHÇELİ: CUMHUR İTTİFAKI DURUYOR, YERELDE İTTİFAK YOK
    Ittifak demedim ki ittihat değildi, benim sözlerim yanlış aksettirilmis , bu şahsi daha önce hic görmedim

Sayfa 906/1030 İlkİlk ... 4068068568969049059069079089169561006 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •