Sayfa 586/1078 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 4,681 - 4,688 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Alıntı Originally Posted by Don Kişot Yazıyı Oku
    Üstadım günaydın,

Sizden gelen başım, gözüm üstüne.
    Keşke ağzınıza geleni söyleseydiniz de
    akşam akşam üstüme adam göndermeseydiniz.

İyi günler Üstadım...

Bazen kendini bilmezler espirinin tadını kaçırıp işi tadsızlaştırabiliyorlar...

Bunları görmezden gelmek en iyisi. Ben artık öyle yapıyorum....

Yardıma ihtiyaç olursa toplanıp geliriz, siz müsterih olunuz...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Herkese günaydın,

Başlığın sahibi ve emekçisi Sn. T/A ve her daim tecrübelerini bizimle karşılıksız paylaşan Sn Don Kişot’un karşılıklı yazıları fikir paylaşımdan ibaret bilgi ve tecrübe dolu yazılardır, bu bilgi ve tecrübeleri hiç bir beklenti içine girmeden bizlerle paylaşıyorlar, tabiki kimse dokunulmaz değil, kaldı ki kendileri eleştiriye açık olgun insanlar, piyasa şartlarında pişimiş temkinli büyüklerimiz, yine uzatmış gibi oldum ama büyüklerimize karşı nasıl dikkatli konuşuyorsak aynı dikkati yazı yazarkende göstermeliyiz.

Yoksa hep dediğim gibi burada bedavaya paylaşılan bilgi ve tecrübeleri bazıları para karşılığı satıyor, o yüzden arkanıza yaslanıp bedava bilgi ve tecrübe paylaşımının tadını çıkarın

Sürekli grafik paylaşan sevgili dostlarımızı unuttum sanmayın, onlarında ellerine sağlık, grafik çizip buraya atan elleri dert görmesin,

Bol kazançlı günler,

Saygılar, sevgiler.
    Eksik olmayın...

Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz...

Her fikre açığım ama hadsizlik yapanı yok sayar; cevap bile vermem...

3. Adam olacak Garan; 7.34 üzerinde kalır

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Çok şükür....
    Bir sabaha daha erebildiğimiz için...Hamdolsun...
    Daha gelecek yeni sabahlar ve baharlar olacak olmasına rağmen bunu görebildiğimiz için şükür.

...

Hepinize teşekkür ederim.

Zor zamanların bittiğini, güzel günlerin yakınlaştığını düşünüyorum, sadece düşünüyorum, buralara kadar sabredebilmeyi becerenler elindeki avucundakilerini leş kargalarına kaptırmayanlar sizlere de hediyem bu olsun
    https://www.youtube.com/watch?v=m0Lj1hX_jaA
    Hepinizin yolu ve bahtı açık olsun.
    sayın selimtogrul dostum,

sizin yazınızdaki teşekkürlere tüm kalbimle katılıyor ve güzel paylaşımlarınızla tüm forumdaşlar adına ben de size çok teşekkür ediyorum. foruma güzel enerjinizle can katan değerli kişilerden birisiniz.

daha önce de bir kaç kez şahit oldum, sizin öngörüleriniz genelde isabetli oluyor. umarım tüm yatırımcı dostlar için önümüzdeki dönem güzel, bol kazançlı, bereketli olur.

tabii, bir çok üstadın da belirttiği gibi, kasım sonuna kadar volatilite ile hırpalayabileceklerine ben de katılıyorum.

aralık-şubat sonu arası ise alabileceğimizi alıp sonra bir süre (seçim sonrası durum belli olmadığı için en az eylül'e kadar) kenara çekilmenin uygun olacağını kendi adıma planlıyorum.

herkesin umduğundan daha iyi, hayırlı bir dönem olması dileklerimle...

5.  Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku

Saatlikte 97500 üzerinde kalmadıkça izlemeye bile gerek yok...

Saatlikte 94500 olarak güncelleyelim..

Grafikler ve Veriler Güncellenmiştir...

Temel Tablolar da güncellenmiştir...

Site Grafikler Linki: http://teknik-analiz.com/grafikler.html

NOT: Tabloların güncellenmesi için sayfayı yenileyin...

7. Hayırlı akşamlar sayın T/A eline sağlık.
    Bir şey soracağım müsaaden'le bu yünsa grafiğin'de senin STC ve STCX göstergelerinin daha ineceği bir yer varmı.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Hayırlı akşamlar sayın T/A eline sağlık.
    Bir şey soracağım müsaaden'le bu yünsa grafiğin'de senin STC ve STCX göstergelerinin daha ineceği bir yer varmı.
    Hayırlı akşamlar...

STC olan Mavi renkli için son durak 0 (sıfır) 'dır. yani çok az bir yolu kalmış... Şu an 4.44 seviyesindedir...

STCX olan için de aynı durum ama o daha yavaş olduğu için daha çok yolu var. Şu an 43.58 seviyesindedir...

STC ile genelde Dip ve Tepeler yakalanabiliyor. Sıfıra çok yaklaştığı için en yakın destekten sekmesi gerekir diye düşünebiliriz ama bu düşüş bitti anlamı taşımaz. Defalarca, muhtemelen 3 veya 4 defa daha dibi test ettikten sonra gerçek anlamda dip olmuş oluyor. Tabii ki bu derin düşüşler için geçerli. Düzeltmeler için bir defa değmesi ile tepki verip hemen yükseliş yaşanabiliyor...

Grafiği sizin için daha geniş bir açıdan yeniden yolluyorum... Belli bir formatta olsun diye 0-100 arasında gösterim yapıyorum. Bu şekilde otomatik gösterim bazı sakıncalara sebep olabiliyor...

Sayfa 586/1078 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •