Sayfa 937/1030 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 7,489 - 7,496 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Eğer değişmediyse zorlu grubunun kağıtlarına ak yatırım ve akbank aracılık ediyor...
    Teşekkür ederim.

2.  Alıntı Originally Posted by hamza sütbıyık Yazıyı Oku
    döviz tradingi ( nevi şahsına münhasır yatkınlığı olan çok az sayıdaki kişiler hariç ) al sat sat al ile günlük olmaz... döviz çiftlerinde trade pozisyonlanma ile olur... paritelerin trade mantığı ne hisse senetlerindeki ne emtialardaki ne de tahvildeki trade e benzer...
    10 yıldır fx yaparım ..Çok kazandığımda oldu bir günde çok kaybettiğimde oldu ..
    Hisseye yeni girdim ..Dediğiniz gibi hisse mantığı farklı ..Ancak hissede şöyle bir durum var .Hisse 3 yıl tutsanızda bir gün değerine ulaşıyor.Döviz ticareti hele kaldıraçlı ise swap komisyon vs vs. Zor .
    Cash para ile döviz al sat ise şans işi ..
    Uzun vadeci olmayana ekmek zor yedirir döviz piyasası ..
    Eurobond veya fon işleride çok bilinmiyor Türkiyede ..
    Paran mı var derdin var yani ...
    Arsa ev ,dükkanı olan kafası rahat bu konuda.Millet boşuna almıyor betonu ...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by hamza sütbıyık Yazıyı Oku
    FED , FED ... ilahi.... makro bakın olaya ...
    Fed yani Rothschildgiller desene üstadım [emoji846]

4. Evet mevduat faizlerinin düşme nedeni anlaşıldı. Ticari krediler 31 seviyelerine kadar geriledi. Vatana millete hayırlı olsun. Ticari segment yalnız KOBİ tarafı biraz daha yüksek.

5.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Bu arada parite yıllık dibe yakın dolaşıp duruyor..italyanlar euro'yu mahvetti....
    25 Ekim Perşembe 14:51 AVRUPA MERKEZ BANKASI POLİTİKA FAİZİNİ %0,00’DA TUTTU, BEKLENTİ %0,00

25 Ekim Perşembe 14:50 AVRUPA MERKEZ BANKASI MARJİNAL FONLAMA FAİZİNİ %0,25’TE TUTTU, BEKLENTİ %0,25

25 Ekim Perşembe 14:50 AVRUPA MERKEZ BANKASI MEVDUAT FAİZİNİ -%0,40’TA TUTTU, BEKLENTİ -%0,40

6.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Fed yani Rothschildgiller desene üstadım [emoji846]

Bu arada seni de tebrik etmek isterim kurdaki beklentilerin tam 12 den vurdu. Bundan sonraki hedefini de sabırsızlıkla bekliyorum.

7. Odea 24
    Teb 23
    Akbank 21.50

250,000 ve üzeri isteyenler özelden ulaşabilirler mt ve şube bilgisi için.

8. merkez dövizi düşürmek istemiyor sanırım, faizi değiştirmedi. gelecek hafta dönüşüm var, 26 altı verirlerse dolar alırım buralardan

Sayfa 937/1030 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •