Arama sonucu : 2380 madde; 1 - 8 arası.

Konu: SANEL - Sanel Mühendislik

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Zafer denen adam hala bey oluyor ya ne diyeyim bu değilmiydi ortalama düşürün alın diyen hep az akıllanın ona birşey soracağınıza yapacağınız en iyi iş içinizi soğutmaktır . Gerçi onun yedi sülalesi nasır tutmuştur. Onun adı bile zafer değil bence tezgahın bir parçası

2.  Alıntı Originally Posted by yakup770 Yazıyı Oku
    Zafer denen adam hala bey oluyor ya ne diyeyim bu değilmiydi ortalama düşürün alın diyen hep az akıllanın ona birşey soracağınıza yapacağınız en iyi iş içinizi soğutmaktır . Gerçi onun yedi sülalesi nasır tutmuştur. Onun adı bile zafer değil bence tezgahın bir parçası
    Zaferininde A.g Bahadırınında A.g Serkanınında A.g Sanelininde A.g Topunun A.g spk nında A.g kimse etkilenmesin yatırım veya yönlendirme tavsiyesi değildir. yukarda yazdığım gibi H.B.Ç.B (herkes başının çaresine baksın) şahsen ben sattım. Mübarek cuma günü dualarım sizinle inşaALLAH kazanırsınız......

3.  Alıntı Originally Posted by ayne Yazıyı Oku
    Zaferininde A.g Bahadırınında A.g Serkanınında A.g Sanelininde A.g Topunun A.g spk nında A.g kimse etkilenmesin yatırım veya yönlendirme tavsiyesi değildir. yukarda yazdığım gibi H.B.Ç.B (herkes başının çaresine baksın) şahsen ben sattım. Mübarek cuma günü dualarım sizinle inşaALLAH kazanırsınız......
    beyler flim bi kac güne baslar ven geldim[emoji1] [emoji106]

4.  Alıntı Originally Posted by aydadans Yazıyı Oku
    beyler flim bi kac güne baslar ven geldim[emoji1] [emoji106]
    ....[emoji6]

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •