Sayfa 225/312 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275 ... SonSon
Arama sonucu : 2494 madde; 1,793 - 1,800 arası.

Konu: DITAS - Ditaş Doğan

  1. Bizim seans başladı.açılışı kim yapmak ister.Abdullah bey uzun süredir yazmıyorsunuz???Buyrun efendim içinizi dökün.

  2. Yarın bi dit dit yapsa artik

    SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  3. İnşallah iyi bir ciro ve bilanço ile kulvar degiştirir . 10 senedir yatırımcılarını çok üzdü
     Alıntı Originally Posted by albea34 Yazıyı Oku
    Özgür kardeşim yeni görüntü ile ilgili yorumunu bekliyorum.. Şimdi temiz olmuşmu.




    Yatırımlarını büyük ölçüde bitirmiş sermayesi düşük böylesine devasa bir fabrikaya sahip şirketin bu fiyatlarda olması sadece benim mi dikkatimi çekiyor acaba .. İNŞALLAH BURADA SİYAH KUĞU BENİMDİR ... 5 kuruş etmez 4 sandalye 1 masa şirketler ne fiyatlara çıkıyor.. Sırf arazisini satsa 250 dönüm arazi sahibinden.com da inceledim yaklaşık 100 milyon civarı bir rakam ediyor.. Marka olarak sektörünün en iyi yerli markası ama fiyat hala 5 lira.. 2000 li yıllarda EGEEN'den bile pahalıymışsın, utan ey Aydın DOĞAN utan.. Neyse Yakındır inşallah güneşli günlerimiz..
    Parasını büyütürken küçülen insanlarlardan eyleme Amen
    Sizi liste başına aldım zamanı gelecek helallesecegiz ama ben DEİSTİM

  4. Yapılan devasa yatırımların karşılığını artık alma zamanı.. Geri sayım başladı.

  5.  Alıntı Originally Posted by Özgur Yazıyı Oku
    İnşallah iyi bir ciro ve bilanço ile kulvar degiştirir . 10 senedir yatırımcılarını çok üzdü
    iyi bilanço ilede olmuyor bazen.örnek celha geçen yılın aynı dönemine göre 2 milyon fazla kar açıklamış ama buğün hali ortada.örnek sasa 400 küsür mil.kar geçen yıla göre 3 misli açıklamış 2 gündür ekside.hakkımızda hayırlısı.

  6. Egeen ile Ditaş'ın fiyatlarının aynı olduğu 2000 li yıllarda borsa ile ilgilenen arkadaşlar Egeen'in şimdiki fiyatını ve en son verdiği 26 lira temettüyü gördüğünde (muhtemelen bir aksaklık olmaz ise 2019 temettüsü sermaye artırımı yapmaz ise 40 liradan aşağı olmayacak.) benim gibi derin bir ahh ve offf çektikten sonra çok hayıflanıyordur neden 5000 lot alıp ta kenara koymadım, alsaydım çocukların geleceğini şimdiden garanti altına almıştım diyordur.
    Borsa üstatları derki kısa vade al-sat yaparak borsadan para kazanmak çok zor zanaattır, herkes beceremez ve sermayesini tüketir.. Stres yaşamadan İyi para kazanmak istiyorsa şu kriterlere dikkat etmesi gerekir.
    YATIRIM YAPILACAK ŞİRKETTE OLMAZSA OLMAZLAR..
    1- Faaliyet gösterdiği sektör, İnsanoğlunun vazgeçilmezi olup devamlı olarak da büyümeye açık olacak..
    2- İhtiyacı hasıl olduğunda sürekli yatırım yapacak, teknolojiyi yakından takip edecek, AR-GE birimini kurmuş olacak..
    3- Cirosu devamlı yükselecek ve sürekli kar ediyor olacak..
    4- Satışlarının büyük bölümü ihracaat odaklı olacak..
    5- Sahipleri karakterli olacak ve kazandığını ortakları ile paylaşıp düzenli olarak temettü verecek.
    Bu kriterlere sahip olan Egeen 10 senede 100 kat değer kazanmış ve yatırımcısını da süper emekli maaşına kavuşturmuştur..

    Şİmdi gelelim bizim ditaş'a... Saydığım kriterlere geçmişinde uymadığından hep yerinde saymış ve yatırımcısını hep üzmüştür.. Lakin devir değişmiş olup Aydın DOĞAN medya sektöründen çıktığı için şuan ki mevcut hükümet le arasındaki sorunlardan büyük ölçüde arınmıştır.. Hürriyetin satışı döviz öncesi büyük yükselişten önce gerçekleştiğinden DOHOL müthiş şeklide zenginleşmiştir.. Holdingin zenginleşmesi holding şirketlerine dolaylı yada dolaysız müthiş sinerji katacaktır..
    Ditaş son 2 yılda yaklaşık 30 milyon civarı yatırım yapmış olup makina ve techizatlarını modernize etmiştir.. Dolayısı ile şirket hasılatı düzenli şekilde artmaya başlamış ve her dönem üzerine koyarak da kar etmeye başlamıştır.. Bilanço ve faaliyet raporlarını dikkatli şekilde incelerseniz bu göreceksiniz.. Ürünlerdeki kalite artışından dolayı da ihracaat bağlantıları artmış yeni müşteriler edinmiştir.. Bununda ihracaattan gelen ciroya artan şeklide katkısı olmaktadır.. Şirketin geçmiş bilançolarını incelediğimizde kar ettiği dönemlerde karını yatırımcısı ile paylaşmaktan imtina etmemiş ve önümüzdeki dönemlerde de paylaşmaya devam edecek gibi görünmektedir..
    Dolayısı ile şirketin son zamanlardaki görünümü yukarıda saydığımız kriterlere uymaktadır.. Hisse Fiyat olarak 2000 li senelerdeki ederinde , sermayesi de çok düşük olup büyük avantaj oluşturmaktadır.. Hasılatını ve karını sürekli artıran bir şirket olacak olan ditaşa bu seviyelerden ortak olunması çok isabetli bir yatırım olacaktır.. RABBİM BİZİ KARELDE YANILTMADIĞI GİBİ İNŞALLAH BURADA DA YANILTMAYACAKTIR..
    Son düzenleme : albea34; 29-10-2018 saat: 21:45.

  7. Ditas a olumlu da yazmak garip olacak maşallah diyeyim nazar değmesin borsa aşağı giderken iyi tutundu ama artık yükselsin çok bekledik çok kimse tutamasin önünü alsın başını gitsin yükselsin artık ne olur artık milyon dolarlık alım mı yapsak zamanı geldi mi ki kararsız kaldım gerçi milyon dolarlık alım yapsak yükselir mi sorusu da aklıma gelmiyor değil güvenemiyorum sinir oluyorum sovesim geliyor yeter artık yeter yükseltin şu kağıdı

    MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  8. Celha ile tek bağlantımız aydın doğan demi o bilançoyu açıklamış bizim ki neyi bekliyor onun bilançosu bizim bilanço hakkında tahminde bulundurmaz demi son olarak bizim bilanço hakkında beklentiniz nedir arkadaşlar inşallah iyi bir kar gelir

    MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 225/312 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •