-
Hiç kimse bir sey halledemez.
Ya, hepimiz hazirlanan bu tuzaktan birlikte kurtuluruz ya da batarız.
Ülkede adalet ve hukuk kavramları unutulmuş.İnsan hakkı, kul hakkı kavramı kaybolmuş.
Birden bire ülkede bütün kurumlar yabancı bankalarla işbirliği içinde birden GOLDAŞ'ın üzerine çullandı.
Goldaş ta sadece ve sadece küçük yatırımcının parası vardı.
Yalınkayaların da bu işten zarar ettiklerine inanmıyorum.
Neden borsaya dönmek için müracaat etsinler ki
Goldaşın altınları, paraları, gayrimenkulleri, ortaklıkları ve hakları ne oldu kimlerin elinde acaba?
Merak edenler geçmişten geleceğe Goldaşla birlikte ekonomideki değişikleri şöyle bir inceler.
Dünya devi kuyumculuk şirketi batıyor.Ama hiçbir borsa yorumcusu bir yorum yapamıyor. İkiden bire inen ekonomi kanalında bile bir ses bir nefes yok.
Ne diyeyim arkadaşlar adalet olmayan bir ülkede neyin adaletini arayacaksıniz. Utanmazcasına kul hakkı yeniyor.Müracaat edeceğimiz yer varmı ülkede?
Yalınkayalar bile gitti İngiltere de hak aradı.
Biz ne yapacağız bilmiyorum.İnsan hakları mahkemesine mi müracaat etsek? O kadar uzun bir süreç ki.
Ülkemizde insan haklarına değer veren adalet olmadığı ve evrensel hukuk sistemine uygun hareket eden mahkemeler olmadığı sürece hakkımızı almamız çok zor görünüyor sayın arkadaşlarım
Lanet olsun bize bu sıkıntıları bu acıları çektirenlere..
Çalgıcılar
Hadi bir hikaye anlatın bize, Fransız bankasına çatın, İngiliz mahkemesinin goldaş lehine verdiği karara kızın, Goldaşın patronlarına hırsiz deyin, hakkını
arayan benim gibi küçük yatirimcılara hakaret edin.
Siz kimsiniz ve kime hizmet ediyorsunuz?
İstediğinizi yazın ama diyorum ki
KRAL ÇIPLAK
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri