Arama sonucu : 1563 madde; 1 - 8 arası.

Konu: RAYSG - Ray Sigorta

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by spk79 Yazıyı Oku
    Piyasa yapıcı ky yi korumak için............................
    Aynen katılıyorum...........Piyasa yapıcı
     Alıntı Originally Posted by Seavoice Yazıyı Oku
    tüm temel gerekçeler birkaç ay önce hisse 50 krşlarda masada iken, bu şaşkınlığı o zaman yaşamanız gerekmezmiydi? 41 krş dibi gören hissede neden bu coşkulu yorumlar o zaman yapılmaz bende bunu anlamıyorum.. yıllarca yatmış ve 41-135 hareketini birkaç ayda %229 marjla yapmış bir hissede düzeltme beklemek abesmi? ayrıca kesin düzeltir demiyorum ama düzeltmesi daha sağlıklı yükselişi getirir.. bu hissenin geçen sene tarihi bir zirve hareketi arefesinde olduğunu eski forumunda yazdım.. daha ne ahmetkarası vardı forumda ne beyazsayfa.. bi dahafazlaolmaz vardı o da boşuna grafikle kendini yorma dediydi.. hülasa teknik gözle bakılmadığı sürece bu tür yorumlar oluyor maalesef.. sonuç olarak zamanı gelenin önünde dağ olsa durmuyor..
    Aşkolsun seovoice! Bu hisseyi ben önce Ahmet kara olarak my net te 2015 başından beri yazdım.yazmakla kalmadım 48 kr maliyetle 550 bin topladım,siz ne yaptınız boş boş yazdınız. 41 kr taban olduktan sonra ki gün kim toplamış bi bak bakalım.Burada işkembe den atmakla olmuyor bu işler.kaplamacıyı bile 1 TL de yazan benim.kalkınmada 1,7 TL de destek atan benim.yaprakta 1,7 TL de destek atan benim.siz ancak 2 - 3 kat prim yaptığında keşfedersiniz.bırakın bu grafik hikayelerini.kaplaminde düşerken hangi grafik işledi? Çıkarken hangi grafik işledi.? Boş işlerle uğraşmayin. Bi hisse özkaynaklarının yarı fiyatında işlem görüyorsa ben toplarım. Grafik mı ! Ha ha ha ha ha

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by beyazsayfa Yazıyı Oku

Aşkolsun seovoice! Bu hisseyi ben önce Ahmet kara olarak my net te 2015 başından beri yazdım.yazmakla kalmadım 48 kr maliyetle 550 bin topladım,siz ne yaptınız boş boş yazdınız. 41 kr taban olduktan sonra ki gün kim toplamış bi bak bakalım.Burada işkembe den atmakla olmuyor bu işler.kaplamacıyı bile 1 TL de yazan benim.kalkınmada 1,7 TL de destek atan benim.yaprakta 1,7 TL de destek atan benim.siz ancak 2 - 3 kat prim yaptığında keşfedersiniz.bırakın bu grafik hikayelerini.kaplaminde düşerken hangi grafik işledi? Çıkarken hangi grafik işledi.? Boş işlerle uğraşmayin. Bi hisse özkaynaklarının yarı fiyatında işlem görüyorsa ben toplarım. Grafik mı ! Ha ha ha ha ha

sn beyazsayfa;

.diğer hisselerinizi bilemem ama bu RAYSG konusunda en dipte yaptığınız alımları takdir etmemek mümkün değil.....tebrik ederim.....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,014
     Alıntı Originally Posted by beyazsayfa Yazıyı Oku

aç koynunu kuş konsun ahmetkara/beyazsayfa.. iyide mekan hissenet mynet değilki? 2015 in başımı? bakim.. 2015 in başı hisse 77 krş muş? e daha uzun vade düşüşü bile bitmemiş başında.. 2 sene mal taşıtmışın millete tüh allah senin cızırtını versin.. bak ben 22 ağustos 2016 da ötüşümü yaptım.. iyi şakımışmıyım zupohahaha

Ek 2387

Ek 2388

Ek 2389

4.  Alıntı Originally Posted by Seavoice Yazıyı Oku
    aç koynunu kuş konsun ahmetkara/beyazsayfa.. iyide mekan hissenet mynet değilki? 2015 in başımı? bakim.. 2015 in başı hisse 77 krş muş? e daha uzun vade düşüşü bile bitmemiş başında.. 2 sene mal taşıtmışın millete tüh allah senin cızırtını versin.. bak ben 22 ağustos 2016 da ötüşümü yaptım.. iyi şakımışmıyım zupohahaha

Ek 2387

Ek 2388

Ek 2389
    Ben 2 sene boyunca topladım maliyeti 77 kr tan ,48 kr a düşürdüm.zaten benim üzerime oynadıkları için o kadar düşürdüler,ben de her düşürdükleri yerden aldım.2 senede faizden % 20 kazanacaktım, raydan % 100 kazandım. Sen 2016 da yazdın keşfettin de acaba bir lot aldınmı. O dönem benden başka hisseyi destekleyen yoktu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,014
    Ben 2 sene boyunca topladım maliyeti 77 kr tan ,48 kr a düşürdüm.zaten benim üzerime oynadıkları için o kadar düşürdüler,ben de her düşürdükleri yerden aldım.2 senede faizden % 20 kazanacaktım, raydan % 100 kazandım. Sen 2016 da yazdın keşfettin de acaba bir lot aldınmı. O dönem benden başka hisseyi destekleyen yoktu.

1 lot değil 4 lot aldım sattım yetmezmi? sanki hilali ahmere destek atıyosun beyazkara.. para kazanmışsın hayır işledim diyosun.. hayır karşılıksız yapılandır.. hayırdan bile nemalanıyorsun ya afiyet olsun

6.  Alıntı Originally Posted by Seavoice Yazıyı Oku
    1 lot değil 4 lot aldım sattım yetmezmi? sanki hilali ahmere destek atıyosun beyazkara.. para kazanmışsın hayır işledim diyosun.. hayır karşılıksız yapılandır.. hayırdan bile nemalanıyorsun ya afiyet olsun
    Bu kısır çekişmeden sıkıldım artık.sen başlatmasan ben bi şey yazmayacaktım. Ben yazdığımda ne Ahmet, ne beyaz vardı . Dediğin için yazdım.tebrik ederim ilk sen keşfetmişsin ,madalya taktılar mı bari.bana gümüş madalya takan olmadı da.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,014
    Bu kısır çekişmeden sıkıldım artık.sen başlatmasan ben bi şey yazmayacaktım. Ben yazdığımda ne Ahmet, ne beyaz vardı . Dediğin için yazdım.tebrik ederim ilk sen keşfetmişsin ,madalya taktılar mı bari.bana gümüş madalya takan olmadı da.

yok ya.. musa babanın türküsündeki gibi.. bu dünyanın direği yok, merhameti yüreği yok, grafiğin gereği yok, rayın sonu görünüyor

8.  Alıntı Originally Posted by Seavoice Yazıyı Oku
    yok ya.. musa babanın türküsündeki gibi.. bu dünyanın direği yok, merhameti yüreği yok, grafiğin gereği yok, rayın sonu görünüyor
    [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •