-
Yav abiler hepiniz gerçekten çok iyisiniz ama isim konusuda çok önemli değil bence bir okuyayım dedim dedektiflik süper😂 burda isim konusuda lotlari sağ cep sol cep olayi ile aynı bence bırakın adamlar oyunlarını oynasinlar ben açıklamalı olarak planlarını yazdım stratejide yapardım da buradan size para gücü bende olmadığından adamlarda hamleye hamleyle karşılık verir başarısız olursunuz.yanliz suna karşı bir şey yapamazlar düşünün ki 1970 yılında karlı bir isletmeye yüzlerce kişi ortak olmuş ve geçen 50 yıllık sürede hep kandirilmislar ve bu gün bu hisseyi alsanız onlarla aynı şartlar altında alabiliyorsunuz beş yılda siz bekleyin fabrikayı kuran kişilerden on kat karlisiniz birde yönetim gerçekten çok iyi ben hissenin borsa ekibini sevmesemde yönetim gerçekten şirketin bir lira bile zarar etmesine izin vermiyor ve ybtas bahsettiğiniz yapıyla alakası olsaydı yani OYAK meselesi kap a bildirecek ciddiyetde adamlar su 9 kişinin ve klinker fabrikasını 2 ay kapatmaları bile benim yönetime hayranligimi arttirdi ufak hesap gözükse bile 150000 civarı bir zarardan koruyorlar sirketi.onu bile olumsuz haber olarak borsa gündem yazdiya demek ki 3 yıl civarı bu isi yapacaklar diye dusundurttu bana borsa gündeme sahsen hiç güvenmem bu yazdıklarım şahsi fikrimdir ytd
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri