Sayfa 921/1000 İlkİlk ... 421821871911919920921922923931971 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 7,361 - 7,368 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Bu arada amerikan borsalarını şeediyorlar.Global şey erken geliyor olabilir)))) Ben 2019 ikinci yarı falan diyordum ama belki de yanılmışımdır.Amerikan borsaları 3 ekimde göçmeye başladı ,pek de düzeltme olmadan şeetmeye devam ediyor.

2. Merak buyurmayin abi...Heç bir sey olmaz...Tayyip Agam 2, 5 kg testusunen faaliyet gosteriyor, gık diyen yir tokmagi....
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Merak buyurmayin abi...Heç bir sey olmaz...Tayyip Agam 2, 5 kg testusunen faaliyet gosteriyor, gık diyen yir tokmagi....
    Reis nasdağa mı tokmak vuracak )))))))))Bir nevi gong çalma gibi bişi diyorsunuz yani.Hadi hayırlısı bakalım.Bu amerikan borsalarındaki çöküş on gün daha devam etsin ortalık başka bir şekil alır demedi demeyin))))))

4.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Reis nasdağa mı tokmak vuracak )))))))))Bir nevi gong çalma gibi bişi diyorsunuz yani.Hadi hayırlısı bakalım.Bu amerikan borsalarındaki çöküş on gün daha devam etsin ortalık başka bir şekil alır demedi demeyin))))))
    Bilakis onların borsa düşmezse senin borsa asla çıkamaz
    İyi haber bu

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Bilakis onların borsa düşmezse senin borsa asla çıkamaz
    İyi haber bu
    Hocam yaklaşan fırtınada bizim borsadaki kağıtlar monopol kağıdı gibi olur.Kimsenin umurunda olmadığı bir ülkenin batık şirketleriyle dolu bir borsa.Ancak bizim kumarbazlarımızın birbirini üttüğü bir mecra olmaktan başka bir şey değil bizim borsa.Ben kendi adıma pek kaale alamıyorum valla.Misal lokomotif sektör bankacılık ve hala batık kredi oranı yüzde 3 )))))))))) Bu kadar konkordato oluyor bizde batık oranı yüzde 5 e anca gelir.Bu bankacılık sektörü 3 ayda bir falan bilanço açıklıyor,millet kar var diyor,pd/DD düştü deniyor analistler al tavsiyesi veriyor falan.)))))Ne bileyim bana nitelikli dolandırıcılık gibi geliyor Ha bakmayın benim de az bişi param var kağıtlarda.Ama kumarbazlık var serde ondan alıyorum bunun farkındayım neticede))))) Komple borsadan çıksam uyku tutmaz beni.ç

6.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Hocam yaklaşan fırtınada bizim borsadaki kağıtlar monopol kağıdı gibi olur.Kimsenin umurunda olmadığı bir ülkenin batık şirketleriyle dolu bir borsa.Ancak bizim kumarbazlarımızın birbirini üttüğü bir mecra olmaktan başka bir şey değil bizim borsa.Ben kendi adıma pek kaale alamıyorum valla.Misal lokomotif sektör bankacılık ve hala batık kredi oranı yüzde 3 )))))))))) Bu kadar konkordato oluyor bizde batık oranı yüzde 5 e anca gelir.Bu bankacılık sektörü 3 ayda bir falan bilanço açıklıyor,millet kar var diyor,pd/DD düştü deniyor analistler al tavsiyesi veriyor falan.)))))Ne bileyim bana nitelikli dolandırıcılık gibi geliyor Ha bakmayın benim de az bişi param var kağıtlarda.Ama kumarbazlık var serde ondan alıyorum bunun farkındayım neticede))))) Komple borsadan çıksam uyku tutmaz beni.ç
    Sayın hakem hocam Venezuela da açlıktan Mütevelli milyon mertebesi insan çevre ülkelere göç etti ama borsasi bi yılda on kat arttı bunu izah eden sizin mantıklı sorularınızıda muhtemel izah edecektir

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Sayın hakem hocam Venezuela da açlıktan Mütevelli milyon mertebesi insan çevre ülkelere göç etti ama borsasi bi yılda on kat arttı bunu izah eden sizin mantıklı sorularınızıda muhtemel izah edecektir
    E dedim ya hocam benim benim de param var borsada.Sizin yazdığınız olasılığa karşı milli piyango bileti aldım sayıyorum o kağıtları satmıyorum.Ama yatırım başka iş kumar başka iş.Yatırım paramla kumar param aynı bankada bile değil benim.)))))Olaylar karışmasın diye tamamen ayrı hesaplarda paralar.)))))) Bu ara kumar kısmı cüzi denecek kadar az.Zaman kumar zamanı değil.

8.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Tamam sizinle tartisalim. Izleyenler icinde belki faydasi olur. Yalniz suan yesil recete ilac kullaniyorum, izniniz olursa 15-20 gun erteleyelim. Bir baslik acip, tartisiriz. Saygilar...

Not: Grafigi kompozit cizmek enflasyondan arindirmaz...
    Sn. ayvagobeknuri,

Bu grafiklerde, USA daki faizleri kullanarak aslında objectif davrandım.

İstersen bak Türkiye'de verilen Faizler üzerinden IMKB100 ü çizelim.

Bu resimdeki, yorumum da şu olur.

Türkiye, gelişme hayatına, 15 senelik bir "reklam arası aldı"...

İnşallah, TV lerdeki gibi , hiç bitmeyen reklamlardan olmaz ..

Sayfa 921/1000 İlkİlk ... 421821871911919920921922923931971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •