istedikleri kadar düşürsünler faizleri, onlar düşürdükçe daha çok dolar almaya özendiriyorlar insanları.
istedikleri kadar düşürsünler faizleri, onlar düşürdükçe daha çok dolar almaya özendiriyorlar insanları.
isminden dolayı antipati duyuyorum... yanımda akıllı telefonum yoktu , caddede yürürken orta yaşlı bir hanfendiye afedersiniz , burada burgan bank varmış nerede acaba diye sordum ... ne varmış diye soruma soruyla yanıt verdi... burgan bank , banka şubesi dedim... yüzüme garip garip baktı anlamadı ismi , İlerde İş bankası var deyip , yoluna devam etmişti![]()
5.50 kırılırsa 5.30-4.90 bandı ikinci alım bölgesi
Gunluk bonoyu alirken vade secenegi sansin yok...ne verirlerse hangi vadeyi layik gorurlerse onu satin alabiliyorsun...yanliz diyelimki vadeyi begenmedin daha uzun alip garanti olsun dersen gun icinde birkaç kere al sat yaparak daha uzun bir %28 lik bonoya denk gelme sansinda var...
%28 den bugun aldin diyelim...buyuk asil paranin vadeside atiyorum 15 kasim olsun....bu buyuk parayida nkolay gunluk bono almak istersen yani mevcut icerde duran %28 gunluge ilave edemessin...yeni bono satin almak zorundasin..haaa diyelim gunluk o tarihtede %28 devam ederse o zaman tum parani 28 gunluge al sat yaparak koyabilirsin...yok eger gunluk faiz dusmusse o zaman dusuk faizden yeni paranla bono alir eski 28 faizin devam eder..
Merhaba ,
250.000 ve üstü tutarlar için 32 -70 gün vade aralığında faiz oranımız %28 , 70 gün ve üzeri için oranımız %29 ‘dur.
USD %6 , EUR %3.50 dir.
N - Kolay günlük hesabımızın faiz oranı %28 olup , alt limiti bulunmamakta üst limitimiz 750.000 TL dir.
Bilgilerinize sunarım.
ben odea dan 25.80 aldim.sizce aktife gecmelimiyim
Aktifbank
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri