Alýntý Originally Posted by Kyno Yazýyý Oku
Sayin Eksipnos35 bi zahmet yaptiginiz kulislerde patronlara soruverin derim....fiyati kim manipule ediyor? diye. Patronlar sizi kirmazlar.
Bunu patrondan iyi kim bilir ? Tabi kendisiyse simdiye kadar almadigi aksiyonu yine almayacaktir. Onun bunun adindan çalýp çalýp oynamaya devam.
Simdi inceden kaydiniz yine.... Neymis efendim son ceyrekte 15 m$
ihracat yaparsaymis...Ucuncu donemde bombos gecti ki yine yatirimcilarda algi olusturuyorsunuz.
Biz kafayi niye yoruyoruzki...umutla bekliyoruz ki...siz haberi almissiniz bile sanirim. Sonrada akillara ziyan
kim manipule ediyor diyorsunuz.
Bravo demek lazim bu patronlara isin tadini cikara cikara yapiyorlar yapacaklarini.
Ytd.
Saygilar.

LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet orada hata yapmýþým 3. Çeyrek ve son çeyrek olacaktý,sonuçta resmi açýklama 40 milyon dolar kontratlý satýþ,eðerki yýllýk ihracat bu rakamýn çok altýnda kalýrsa yönetim için hem maddi hem manevi anlamda çok büyük sýkýntýlar olur,ama eðerki dedikleri hedefi tutturur hatta üzerine çýkarlarsa o zaman hepimiz için güzel günler göründü demektir,bir gurup hariç tabiki,onlarda tahtayý buralara verenler,sorularýmýzýn cevabýný belki bu akþam deðil ama 10 Kasým’a kadar almýþ olacaðýz.
Sizide son kez uyarýyorum ikide bir insider imasý yapmayýn,benim maliyetimde belli,bekleme süremde,tek adet iþlemimde yok aylardýr,o zaman bende size sorarým,herkese alýr iken 100 kere düþünün der iken siz neyi biliyorsunuzda her daim alým yapýyorsunuz???