Sayfa 180/445 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 1,433 - 1,440 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1. palayı an satırı hazırla ...yok iti an palayı beklemiydi
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

2.  Alıntı Originally Posted by C.SAK Yazıyı Oku
    Aslında ben baktığımda günlükte 2 dip yapmış 84.xxx kadar gelebilecek düşüncem devam ediyor. Dün BDDK bankacılıkla ilgili kar durumunu açıklanmış durumlar iyi gibi izlenim verilmeye çalışıldığı için bankalar yürüdü diğerleri düştü. işin gerçeği 4.çeyrek belli olur. 3.çeyrekte fazla batıkçı yoktu. yıl sonunda bakalım ne olacak. İzlemedeyim sizi :D :D :D İsmim Cihan

Cihan Bey bende uzun vade alım için 84yanı ıkılı dıp bekleyenlerdenim... Gelirse oradan almaya başlarız gelmezse de zaten
    hergün ekmeği taştan çıkartmaya vurkaca devam
    Pala bi sert yaptı 600puan aldı ulan bankalar %2 %1.5 artıdayken yazılanlar tutarsa palayı öperim

Bu başlığı şu anda 45 kişi okumaktadır. (15 üye ve 30 ziyaretçi)

SADIKTAN, 1selm+, Akın, bahriyeli, BOZDOĞAN, C.SAK+, cegirge, e.yegen, EMİRDAĞLI, ey_b, Hezekiel, miro, rosense, vamos+, Özkan71

Dostlar çalıların arkasından izlemeyın sizlerde katılın katkı yapın birbirimizde öğreneceğimiz çok şey var..

3.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Agam paladan sert hızlı bir hareket beklıyorum ama 1den sonra yıne dısarda ıs guc pesinde kosacaz ben kalkmadan yapsa

bari öğleden sonraya bırakıyor pc basında olmayınca fırsat kacıyor sınır oluyorum

de haydi pala getir garanı 7.11e
    garan 7.13 yaktı Lan pala 2 kademe için kırarsan kalbimi

4.  Alıntı Originally Posted by miro Yazıyı Oku
    emirdağlı ustadım aselsan grafik rica etsem
    ASELS 60 dk saatlikte trend böyle 25,62 düşen dirence takılmış ama indikatör al vermiş...

[IMG][/IMG]
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

5. sağolasın usttadım

6. Şimdi bende bakıyorum. Garanti yön 5dk. aşağı gibi şöyle ki hem RSI çok ısındı. Macd yeşil Kırmızı üstten kesti. bir düzeltme yapar.

7.  Alıntı Originally Posted by miro Yazıyı Oku
    sağolasın usttadım
    rakamlar tam çıkmamış grafiği yeniden attım 25,62 düşen 25,29 ilk destek

8.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Serdar dostum gldtr altin fonu buralardan alim dusunulebilir yazdim..
    Emirdagli agamda dolar 5 05e duserse 18.15e dusebilir yazdi... Bende gelirse
    O seviye parayi altina gomelim dedim..
    Yani gldtr dostum..
    Petkim icin tetikteyiz ama simdi degil..
    Alacagimiz zaman ozelden yazarim..
    Sensiz olmaz
    Sn. Sadıktan ay sonu açıklayacağınız,2.harfi e olan sanayi hissesi Petkim olsa gerek,acaba????
    Saygılar.

Sayfa 180/445 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •