Sayfa 179/445 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    aynen ağam 92300 üstü iyi olur 91350 üstüde idare eder ama altında hep pala ne zaman satırla gelecek korkusu olur
    Twiter aleminde herkes cuma günü 88lerden bahsediyordu hoş biz bunu 93.5XXlerde burada yazdık ama
    şaşırdığım nokta şu pala herkesın beklediği şeyin genelde tersini yapardı ama göstere göster 88e gıtmesi oradan
    90 üstüne atması pala böyle hayırsever bır adam değil herkesın bıldığı bılgıden de para kazandırmaz...
    O yuzden satırla palayı beklemek bılınc altına ıslıyor ıster ıstemez..

Halkla garan arasındakı makasda açıldı yıne halkın bır atak yapması gerek makası daraltmalı.. Bakım kım kımı cekecek yanına

Garan 7.24 ufak bir kıvılcım yaktı ama 720--724 bu eşikten çıkmadan saman alevi kalır..

2. KOZAA ertan abi senin kozalak dirence takıldı 5 dakkalıkta ama 5,25-5,27 aşarsa yükseliş birden sertleşir ...

[IMG][/IMG]
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

3.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Twiter aleminde herkes cuma günü 88lerden bahsediyordu hoş biz bunu 93.5XXlerde burada yazdık ama
    şaşırdığım nokta şu pala herkesın beklediği şeyin genelde tersini yapardı ama göstere göster 88e gıtmesi oradan
    90 üstüne atması pala böyle hayırsever bır adam değil herkesın bıldığı bılgıden de para kazandırmaz...
    O yuzden satırla palayı beklemek bılınc altına ıslıyor ıster ıstemez..

Halkla garan arasındakı makasda açıldı yıne halkın bır atak yapması gerek makası daraltmalı.. Bakım kım kımı cekecek yanına
    dostum içimden geçenleri okudun tamda bende onu diyecektim herkes 88000 beklerken pala neden bunu yaptı bende şaşırdım çünkü hep tersini yapmıştır enteresan
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

4. bence gel gel yapıp gelenlarin kafasına cakmasın biz ky lar nedense yükselirken aman gidiyor diyo en yüksek noktada atlarız sonra gümm..

5. Agam paladan sert hızlı bir hareket beklıyorum ama 1den sonra yıne dısarda ıs guc pesinde kosacaz ben kalkmadan yapsa

bari öğleden sonraya bırakıyor pc basında olmayınca fırsat kacıyor sınır oluyorum

de haydi pala getir garanı 7.11e

6. büyük kuş da rsı pozitife dönmüş saatlikte 15 e doğru bir ivme yapabilirse endeks rahatlar demircilerden hayır yok bu ara

7. Aslında ben baktığımda günlükte 2 dip yapmış 84.xxx kadar gelebilecek düşüncem devam ediyor. Dün BDDK bankacılıkla ilgili kar durumunu açıklanmış durumlar iyi gibi izlenim verilmeye çalışıldığı için bankalar yürüdü diğerleri düştü. işin gerçeği 4.çeyrek belli olur. 3.çeyrekte fazla batıkçı yoktu. yıl sonunda bakalım ne olacak. İzlemedeyim sizi :D :D :D İsmim Cihan

8. emirdağlı ustadım aselsan grafik rica etsem

Sayfa 179/445 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •