Sayfa 195/445 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

bi benim eşşeği yorumlarmısınız

2.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    bi benim eşşeği yorumlarmısınız
    abi senin kozalak destek köstek ne varsa hepsini kırmış söylenecek pek iyi bir şey kalmamış ...

ancak haftalıkta günlükte hatta saatlikte bütün zamanlarda bolingerin dibinde buradan bolingerin orta bandına 5,80 lere doğru tepki vermesini bekleyeceksin artık çünkü yakın stoplara uymadın
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

3.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    abi senin kozalak destek köstek ne varsa hepsini kırmış söylenecek pek iyi bir şey kalmamış ...

ancak haftalıkta günlükte hatta saatlikte bütün zamanlarda bolingerin dibinde buradan bolingerin orta bandına 5,80 lere doğru tepki vermesini bekleyeceksin artık çünkü yakın stoplara uymadın
    Sayın Emirdağlı vakıfbankta teknik bozuldu.mu?

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by delpiero7474 Yazıyı Oku
    Sayın Emirdağlı vakıfbankta teknik bozuldu.mu?

yok henüz bozulmadı yine kritik yerde kapattı 3,37 üzerinde sorun yok ama 3,46 üzerinde daha rahat olur 3,67 üzerinde olsa stressiz izlenir 3,37 altında stop olur
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

5.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    yok henüz bozulmadı yine kritik yerde kapattı 3,37 üzerinde sorun yok ama 3,46 üzerinde daha rahat olur 3,67 üzerinde olsa stressiz izlenir 3,37 altında stop olur
    3.37 altı nereler görülebilir, aralık sonu vade varantım olduğundan sordum teşekkürler. Varant ı ufak miktarda oynamaktayım risk fazla olduğundan

6. Arkadaşlar bir şirket kendi hisselerini yüklü miktarda topluyorsa bunu nasıl yorumlamalı. Söz gelimi vertuyu ve rtablyi hergün alıyorlar. 6lardan 3 lere indi. Bu konuda yorumlarınıza ihtiyacım var.

7. Emirdagli üstadım aselsan da neler oluyor bi yorum alsak lütfen

8.  Alıntı Originally Posted by delpiero7474 Yazıyı Oku
    3.37 altı nereler görülebilir, aralık sonu vade varantım olduğundan sordum teşekkürler. Varant ı ufak miktarda oynamaktayım risk fazla olduğundan

3,37 altında düşen trende geri dönmüş olur 3,21 -2,99 hatta 2,80 bile olabilir teknik olarak

Sayfa 195/445 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •