Sayfa 210/445 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 1,673 - 1,680 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    assolist direnci kırdı ellet ama gösterme modunda ağam ınsallah boğa tuzağı yapmaz!!!
    valla ağam ekşını siz yaşıyonuz benimki stabil ne iniyo ne çıkıyo 70 de duruyoru
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

2.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    GARAN 5 dk... şu garanada bi relbull içirin geçsin orayı...

Sadıktan dikkat et dostum açıksan ...

[IMG][/IMG]
    garancılar sizde az değilsiniz haaaa sizden korkulur...

ben redbull içirin dedim siz garanti olsun diye yanında bide mesur macunu yedirmişiniz
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

3.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Tecavuz anlamında yazmadım dostum dün seans kapanışta 18:10da hulka alakalı atış yaptım ya o kedi buraya gelecek

dediğim rakam 6.27 karavana gider mi bilemem ama ben inandım sızde ınanın

6.27 direnci geçilip destek yaparsa 6.49 hedef potaya girer ama 6.27 dokunur dönerse bir cacık olmaz aynen senın yazdığın devam

Halkta 6.70 direnci geçilip üzerinde kapanışlar yapana kadar çok olumlu şeyler bekleme benden....

Ne zaman bu rakam uzerinde kapanışlar gelir o zaman arkana yaslan stressiz izle yazarım dostum....

Şimdilik bıçak sırtında geziyor...

6.49 rakamını 6.45 olarak güncelliyorum....
    Pala getirde enişteye bınişte bındık birden inişte binelim

4.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    dolar 56490 görmüşmüş ateş basmısmıs bıst an ıtıbarıyle 90.55X paladan bugun 91.77X beklıyorum arkadaş...

Bugün böyle içimde bastıramdağım bir boğa var her nedense pala halkta ve bıste gereğeni yapmazsan benı çok

pis madara edeceksin!!!!! Her zaman böyle kesın net yazmam ama bugun her nedense ateşli yazmak geliyor içimdennnnn

inallah senın ıcıne tukereyım demezsınız
    91.77X yandı gözüm arkada kalmasın garan 7.24 havaı fsıkelrşer %5.24 nalet olsun ıcınmdekı boga sevgısıneeee

hulkiye 6.45 yakıver gözümsün sende eksık kalma

akkıza bak akkıza sabah %2 eksıydın noldu %6 %8yaptın be resmen mılletı korkutup malını çal sonra %6 ohhh

bu ne gara coşmuış

6.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Emirdağli agam garan dikenli bölgeyi geçemedi 7.21den döndü 7.12 kadar verdıler an ıtıbarıyle garan 7.24 gecerse
    anca o zaman bi havai fişek etkisi yapar yoksa gayfe ıcırmez...
    7.10değip güç alsa ıyı olur
    7.10 altı fılm basa sarar
    garanın bugun destanını yazdık ama trende olmadık

7.21 oradan 7.10 nokta destek al 7.24 kırınca havai fişek dedik aptalca hulka daldık ahh ahhh

%7.5+++ direnci kırınca atlayacaktık

Kuucuk enıste 6.45 dırencıne anca geldi

7. miro asels 26,00 üzerine atmış orada kalırsa çok iyi...

dünkü borsanın haline bak şimdiki haline bak...

Sayfa 210/445 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •