%400 temettü vermesi durumunda, lot başına ne kadar temettü vermiş oluyor? Teşekkürler.
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yemişim temettüsünü ben bu hissede 6 yıl temettü aldım. 3 yıl zararda bekleyip sattım. Eşşeklik ettim özetle. Temettüyü isterse yüzde 555555 versin hisse prim yapmadımı senin paranı sana veriyor. Koç sağmaya devam ediyor. Allah sabır versin bu şirketin yatırımcısına.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2015/9 bilanç kar rakamı 177....2015/12 kar 256.......2018/9 kar 166...2018/12 bilinmiyor.....2016 yında 560 temettü vermiş
2015 de bilanço ile en 52-62 arasında gezinmiş......o zamandan bu zamana yaklaşık bir milyar tl kaynak artışı yaratılmış ama fiyata bakıyorsun teyyare...hisseyi bu hale getiren o.ç ler ve buna olanak sağlayarak şirketi itibarsızlaştıran şirket sahipleri ne kadar övünseler azdır......bizler artık kötü söz söylemekten bıktık......
4 tl
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yıllardır bonkorce temettu dağıtmayıp yatırımla yeni bir işkolu bulsaylardı hadi onu bırakın en basitinden borçları sıfırlasalardı bu durumda opmazdı sadece traktor bir yere kadar yıllarıdır şirket iyi yonetiliyor gibi izlenim vardı ben boyle düşünüyordum en azından. ama fikrim değişebilir
Son düzenleme : trade500; 01-11-2018 saat: 22:10.
Hisse senedi TEMETTÜSÜ için alınır. Nokta.
Yer İmleri