Kahvaltımızı yapıp, basmaya gideceğiz.
Kahvaltımızı yapıp, basmaya gideceğiz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
HAYIRlı pazarlar Sofra.![]()
başlık olarak çok çirkin kesinlikle HİSSE NET e yakışmıyor
tüm dünyada zararlı alışkanlıkları özendirmeyi önleyici tedbirler alınıyor
bu forumada çocuk yaşta insanlar giriyor başlığın özendirici ve bir içki türünün reklamına yönelik olması hatalı
başlığı değiştirin içerikte neyin muhabbetini ederseniz edin önemli değil isteyen girer girmez önemli değil
ama başlık hatalı özendirici ve çirkin olmuş
zaten konuya katılımın azlığı ve görüntüleme sayısı budurumu net gösteriyor
yanlış anlaşılmasın benden sadece uyarı kimin ne yediği ne içtiği umrumda değil
ne yaparsanız yapın
ben forum adına başlığı çirkin buluyorum sadece o kadar
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Yer İmleri