Sayfa 337/821 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437 ... SonSon
Arama sonucu : 6565 madde; 2,689 - 2,696 arası.

Konu: YKBNK - Yapı ve Kredi Bankası

1. Thy 8.10 lira iken goldman 5 lira hedef fiyata düşürmüştü hadi ordan dedik sonra 10 liraya gitti bunlara itibar etmemek gerekir diye söylenip dururken yıl sonu dediği fiyatında altına geldi 4.54 u görmüştü

2.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    bu malı toplayan keko
    sabahtan beri beni üç banka aradı abi faizler aşağı revize oldu günlükler bu kadar olacak bilgine diyede
    bu keko neden halen bedavaya mal dağıtıyor anlıyan birisi varsa gelsin bu yana

bu arada goldman Türkiye de meksa makinasından işlem yapıyor bugün meksa alıcı.
    enteresan şeyler oluyor.
    Goldman sat diyip kendi mi aliyor abi? Hayatta inanmam. Çok efendi çocuktular öyle şey yapmazlar ne Tekfen'de ne tüpraş da gördüm böyle yaptıklarını.

Keko konusunda durum o kadar saçma ki kesinlikle bilmediğimiz bir şey var böyle iş olamaz diyorum zaman gösterir bakalım. Bugün epey ek alım yaptım bilançoyu beğendim.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
    valla uzun vade için 1.50 ile 0.50 için değişen şey şu olur bizim için
    atıyorum 1.50 de 1.5 sa malımız
    0.50 de 15 olur malımız batmış batmamış bana ne tohumuna paramı saydık der geçeriz .
    ykbnk da ortağız deriz ortalıkta gezeriz
    bir tek bu tahtada akıllı

bir dönüm tarla olmuş memlekette en az 30.000 tl
    migrosta domates olmuş 10 tl
    bunlar 1.50 ye yapı kredi satıyorlar

şimdi şurda şunu dedik burda bunu dedik forumda diye örnek göstermek istemem bu millet i..dir
    gelirler 2 usd den gelip 0.20 usd den aldığım kağıdı pazarlıyor der şikayet ederler

offf canim skılmaya başladı gine çok mal alacağım heralde kaşıntım başka türlü geçmez offf pofff
    şimdi seans açık olsaydı da iki kilo daha alsaydım.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    3,990
    Ben genel kurulda Londra oturumu açıkken soracağım veya sordutacağım
    inşallah borsa bu civarlarda veya 100.000 üstünde olurda sorabiliriz sorularımızı
    yoksa cevap değişmez

efendimm bildiğiniz üzere Ortadoğu cart curt kriz mriz endeksler bu halde iken hikayeleri

sorulardan biride şu efendim

borsada %100 öz kaynak büyümesi yaparken nasıl oluyor da %400 hisseleriniz geri geldi uzun vadede bunun sebebi ne olabilir ?
    Sadece yabancı yatırımcı ilgisizliğimi yoksa batık krediler önünüze gelene vermeniz ve bankanın içsel bilgiler ile yabancı fonları veya yatırımcıları bilgilendirmeniz mi dir ? Neden emsallerine göre bu denli densiz bir fiyatlama oluşmasını bize açıklayabilirmisiniz ?

Bu yazdıklarımın herhangi bir yerinde yalan bir ifade yok sanıyorum.Yaşanan gerçekler ama 70 yıllık tarihle geçinen bir banka için acı bir sorudur. Banka tek bir ehilde olsa gözleri yaşla dolan olurduda bunlara tırı vırı yarabbi şükür.

görüeşeceğiz.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    3,990
    iş c topiğine yazdıydım: burada geri alım olmadı ama buradada bulunsun yazı.

normalde döviz 7.00 ları görmemiş ve ordan büyük babişler dolar satmamış olsa idi

şirketin geri alım fiyatının %25 altına daha basardı bir zırtapozlarda döviz bazlı yeterince düştüğünden 3.95 altlarına çok getiremedi yabancı
    yabancıdan kasıt Amerikalı fonların sistemli çıkışı mevzusu olduğu açıktır.
    şimdi anlaştıysa bunlar sistemsel geri gelmeleri gerekir.

aksi halde her fiyat mübah anlaşamlar sağlanana adar kucakta genizim.
    ucuzmuyuz ucuzuz ama ne kadar ucuz pahalı adamlaın ellerinde
    para =fiyat

alıcımıyız alıcıyız burdan üstten alttan çok fiyatlar ütopik
    üç senelik karından piyasa değeri komedimisiniz lenn diycezğiz diyemiyoz

kurumsal güçlü yabancı olmadan yani Amerika masada olmadan sadece Londra ve Ortadoğu ordinosunu buraya çekemezsiniz.
    2=2 = 4

ben 2019 mart seçimlerinden sonra uzlaşma bekliyorum imf ile. sadece beklenti.

6. 71 de ne kadar satıcı var gören var mı

7.  Alıntı Originally Posted by bayraklı Yazıyı Oku
    71 de ne kadar satıcı var gören var mı
    yazarken kaldırdı

ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
    MUTLULUĞUN SIRRI ÖZGÜRLÜKTÜR. ÖZGÜRLÜĞÜN SIRRI CESARETTİR/EN ACIMASIZ HAYVAN İNSANDIR.

Sayfa 337/821 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •