Sayfa 248/445 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 1,977 - 1,984 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1. iran amborga haricinde tutuluyoruz bakan dedi şimdi

2.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    220 puan üstünü gördü 1100puan çekildi...

Küçük enişteye bir binişte birde inişte bindik tüm pozlar kapandı
    Üstad bugün ekmek yedim halkdan ama erken satmışım. Birde 3.64 gelmeyen vakıfa çok üzüldüm. 88leri gördü. Bereketli bir gündü. Herkese stressiz haftasonları)

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by terapist_2018 Yazıyı Oku
    Üstad bugün ekmek yedim halkdan ama erken satmışım. Birde 3.64 gelmeyen vakıfa çok üzüldüm. 88leri gördü. Bereketli bir gündü. Herkese stressiz haftasonları)

Sorma kardesım 6.50de sür 663 bistiide 94.3XX yazdık 6.70e kadar gitti döndü 6.63den destek aldı 2.kez almalıydık
    5dakika sonra haber düştü 50kademen olduk ben 7.00den düserkende açığa koydum 6.85 e kadar çaktılar neyseki hırsımı aldım biraz...

Bugun bu topikte kazanmayan olmamıstır herhalde ...
    Neyse paramızı kazandık halayımızı çektık elhamdiliüllah

4.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    220 puan üstünü gördü 1100puan çekildi...

Küçük enişteye bir binişte birde inişte bindik tüm pozlar kapandı
    Ben inince binmedim ağam. Açığa satış yapmıyorum.Ama bu pala dan kim bir kıl kopartirsa baş tacı.Isin rast gitsin.Ama senin açığı kapatma yerini dikkate alıyorum.Senin acik kapatma yerin benim alis yerim oluyor.Bugunku tahminimiz de tuttu cok sukur.Thy bisti ucurdu.Kapanista pegi hareketlenir beklentim vardi.Cok ukur yaniltmadi.Ben alıp satma yönünde işlem yapıyorum daha cokYTD.Pazartesi ola hayrola.Bugun bayagi gevezelik yaptık. İnşallah faydalı dokunmustur

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by terapist_2018 Yazıyı Oku
    Hedef fiyatlar bayağı yüksek. Kısa ve orta vadede ekmek yedirir bende ertan abi. Şuan 15 16 çalışıyor haftaya 30lari görürüz. Maliyet ne sende ?

bilançoya bakmasaydım daha dusuk alırdım. 5.20 yabancı satmıs .. hafta s onu detaylı paylaşacağım

başta sadıktan ve emirdağlı kardeşlerim olmak üzere katkı yapan herkeze teşekkürler,hayırlı hafta sonları...

hafta sonu elimden geldiğince para girişi,hisseler le ilgili paylaşım yapacağım...

7. hayırlı tatiller ağalar...

hisse sorusu olanlar çekinmeden yazsın hafta sonu nasolsa seans yok rahat rahat bakarım
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

8.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    serdar agam duruyormu garanlar hedefe sadece 9kademecık kaldııı!!!

785 kaldı 6kademe serdar gayfeyı ıcecen mı
    Satmadım, endeks döndü gibi , en azından Garanın tekrar zirveye gelmesi boş olmasa gerek, bakalım 8 üstünü bekleyeceğim duruma göre,

Sayfa 248/445 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •