Sayfa 186/590 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286 ... SonSon
Arama sonucu : 4718 madde; 1,481 - 1,488 arası.

Konu: EGSER - Ege Seramik

1.  Alıntı Originally Posted by MFRESTURE Yazıyı Oku
    ödenmiş sermaye 75 trl yıl sonu kar beklentisi 80 trl bu hisse buralarda durmaz 7 tl nin altında tutamazlar sabreden derviş misali beklemeye devam önceden sermaye kadar kar edenler aşağı yukarı 10 tl den işlem görürdü ne günlere kaldık komik fiyatlar
    Temel anlamda çok iyi finansallara sahip, piyasa bunu eninde sonunda fiyatlar diye düşünüyorum.
    Endeksde sağlam bir yükseliş dalgası başlamadan bunun en azından 4 lerde olması gerekirdi ki o dediğiniz rakamlara gitmesi kolay olsun, çünkü daha bu rekor kar gelmeden zaten o 4 civarındaydı.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by MFRESTURE Yazıyı Oku
    ödenmiş sermaye 75 trl yıl sonu kar beklentisi 80 trl bu hisse buralarda durmaz 7 tl nin altında tutamazlar sabreden derviş misali beklemeye devam önceden sermaye kadar kar edenler aşağı yukarı 10 tl den işlem görürdü ne günlere kaldık komik fiyatlar
    imtiyazlı hisseler olmasa sonuna kadar haklısınız...10 hatta 15 fk normal piyasa da olabilecek şey, imtiyazlı hisseleri olan firmalar için bu söylenemez...

3. İmtiyazlı hisse işi ortaçağdan kalma bir haraç modeli. Diğer ortaklardan daha fazla oranla temmettü alan feodal derebeyleri ancak bizde olur. bu ilkellik nasıl kabul ediliyor. ağanın poku üstüne pok olmazsa niye borsaya açıldın, ne işin var borsada.

4. bu iş yanlış o açık, diğer taraftan bu hisse yeni halka açılmadı, bu durum epeydir var. yeni olan rasyolar.

5.  Alıntı Originally Posted by RAVİ Yazıyı Oku
    bu iş yanlış o açık, diğer taraftan bu hisse yeni halka açılmadı, bu durum epeydir var. yeni olan rasyolar.
    Doğru yeni açılmadı ama kar dağıtımı mayıs1976 'dan sonra ağustos 1981 ve nisan 2013'te iki kez değiştirilmiş...kap'ta bir kaç hisseye baktım bizimki kadar ayrıntılı olarak kar dağıtım maddesi pek göremedim...destan gibi.

6.  Alıntı Originally Posted by efe78 Yazıyı Oku
    Doğru yeni açılmadı ama kar dağıtımı mayıs1976 'dan sonra ağustos 1981 ve nisan 2013'te iki kez değiştirilmiş...kap'ta bir kaç hisseye baktım bizimki kadar ayrıntılı olarak kar dağıtım maddesi pek göremedim...destan gibi.
    Çok haklısınız. Nerden tutsan elinde kalıyor, garabet bir kar dağıtım politikası. Bunu değiştirmek için cimer başvuru dahil gerekli çabayı gösteren herkese saygı duymak lazim. Benim kastettiğim sadece fiyatın içinde olduğuydu bunun. Selamlar.

7. Son gelen çok iyi finansal rapor ve endeksin rüzgarı ile artık gitmesi lazım.
    3.62 geçilirse önü açık gibi görünüyor.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

8.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Son gelen çok iyi finansal rapor ve endeksin rüzgarı ile artık gitmesi lazım.
    3.62 geçilirse önü açık gibi görünüyor.
    Malesef önü hiçbir zaman açık olmadı.

Sayfa 186/590 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •