-
derimodda benden eski bir yatırımcı olmadıgını biliyorum ara ara satsamda hic bir zaman hisseden ayrılmadım en azından 40 defa bilanco dönemi gecirdim 10 defada 12 aylık bilanco dönemi gecirdim şu bir gercekki hic bir dönemde 12 aylıkta karıda 9 aylıga göre önemli artışlar oldu sadece benim görüşümdür kimseyi yönlendirmiyorum ama 12 aylık bilanconun rekorları kıracagını tahmin ediyorum bu kırizi cok güzel yönettiler deri satışlarınında etgisiyle her şeyin cok güzel olacagını ümit ediyorum herkesin bildigi gibi sürüyle beklentileri var olumlu haberler arka arkaya gelebilir bunu herkes biliyor ama nedense hissenin önünde duvar var 9 aylık bilanco nerdeyse tarihi bilanco ama rezaleti gördünüz cok cüzzü bir lotta hisseyi haftanın en fazla kaybettirenler arasına soktular şirketlerin cogo zaarar acıklarken nerdeyse hic biri düşmedi ama derim bu bilancoyla yerlerde süründü borsanın adaleti yok ama birde şu gercek var yöneticilerim ayakta uyuyor kendilerinede söyledim kap ı habersiz bırakmayın diye ytd
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri