Eveeeet referandum sonuçlarını kendi adıma yorumlamaya çalışayım
Yorum 1 : başkanlık sisteminin gelmesi Türk siyasi hayatına sağlıklı bir dengeyi getirmiştir
Yorum 2 : seçim sayın Erdoğan ve diğerleri arasında geçtiği için sonuçlar gayet normal.
Yorum3 : bu saatten sonra Türkiye de iki parti cekisir ve 55 e yaklaşan iktidarı alır. ( Bakınız ABD seçimleri )
Yorum 4: bundan sonra artık güç partilere ( yani iki partiye ) geçmiştir. Bu gücün farkina varan partiler yani her iki partide , fular takip elinde golf sopasıyla dolanıp üretim yapıyormuş gibi gözüken hamsolar guruhunun suratına bile bakmaz
Özetle herşey olması gerektiği gibi gidiyor bence
Ama ne yazık ki kısa yada en çok orta vadede çok ciddi bir KURESEL KRİZ beklentim devam ediyor
aptallık aynı şeyleri yapıp hep farklı sonuçlar beklemektir ....A. Einstein
Satır aralarını iyi okumak lazım
Oy oranlarının yakın olması kutuplaşmayı değil dengelenmeyi getirir
Dengelenme ise çok partili karambol sistemde olduğu gibi direksiyonu iş adamı görünümlü montajcı hamsolara bırakmaz
O yüzden baş hamsolardan biri bir kaç ay önce kutuplasmadan korkuyorum dedi
Aslında korktuğu şey kutuplaşma değil kendilerinin atıl kalması ki öyle olacak ve elbetteki bunu açıkça ifade edemediği için kutuplasmadan korkuyorum dedi
Aynı küresel ısınmadan , Fransa daki olaylardan , karaya vuran balinadan korktukları gibi
Tek korkmadiklari şey var o da onlardan 70 yıldır beklenen asli görevlerini yerine getirememek yani URETİM YAPAMAMAK
URETEMEDİKLERİ İCİN HİC ENDİSELENMEZ BU HERİFLER , ONUN DİSİNDA HER SEY ENDİSE KAYNAGİ OLABİLİR ONLAR İCİN
YERSENNNNN![]()
Ama bu aciklamasindan kutuplaşmayı kasimaya çalışacakları sonucunu çıkarıyorum ben
Comagi sokup sonra bak biz demiştik demeye bayılır bu hamsolar ama yine beceremeyecekler ve tasviye olup yerlerini üretim yapabilenlere teslim etmek zorunda kalacaklar
Bekleyelim ve görelim ...
Eveeeet
Şimdi forum yarın tekrar long mu short mu moduna girmeye başlar
Eko tiviiiii nin hamsolari da yarınki borsa hareketinin ne kadarı referandum kaynaklı ne kadarı yurt dışı kaynaklı dingil muhabettlerine başlar![]()
Ben bu adamların sonradan olma dingil mi yoksa doğuştan dingil mi olduklarına karar veremedim
Ama şu var ki NETİCE VAR İKEN HATİCE DEN MEDET UMULMAZ.
Her açıdan yani![]()
soydanı bul!
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
Boşver o robotik budalayi
Yer İmleri