ikare doğuda hdp nin kuvvetli olduğu yerlerde evet çıksaydı örneğin Diyarbakır Şırnak hakkari vs
benim tez çökerdi doğuda chp-mhp yoktu ki![]()
ikare doğuda hdp nin kuvvetli olduğu yerlerde evet çıksaydı örneğin Diyarbakır Şırnak hakkari vs
benim tez çökerdi doğuda chp-mhp yoktu ki![]()
dilin kemiği yok ki,her tarafa döner,güney doğu çoğunlukla evet çıksaydı,bu sefer de derdiniz ki,yanlışı gördüler devletin yanın da yer aldılar,der bu sefer onu savunurdunuz,marifet fikir de değil kemiksiz dildedir...arkadaş size orada evet oylarının arttığını göstermek istiyor,siz chp-mhp var-yok diyorsunuz...
şunu kabul ediyorum hayırcılar açısından sonuçları hazmetmek biraz zaman alacak
!,5 milyon damgasız oyun YSK tarafından, oyun başladıktan sonra kural değiştirilerek geçerli sayılmasıyla ulaşılmış bu sonucu kimsenin içine sindirememesi lazım.
Bırakınız % 1 lik farkla rejim değiştirmenin yanlışlığını, böyle büyük bir şaibenin gölgesinde bu sonuç, Türk halkının yarısı tarafından hiç bir zaman kabul görmeyecektir.
Bir TV kanalında kullanılmış oy pusulalarının sonradan harıl harıl mühürlenme videosunu tüm dünyaya sundu.
YSK henüz tüm sandıkların açıldığını (son bir buçuk saattir aynı orana takılıp kaldılar) ve gayrıresmi sonucu bildirmeden, Başkaban balkondan sonucu ilan etti.
Ayıptır günahtır.
Yarın tüm yabancı gelişmiş ülkelerin ve AB kurumlarının bu konuda Türkiye'ye diyecekleri vardır.
Ben yaptım oldu mantığıyla, böyle antidemokratik bir sistemi sürgit sürdüremezsiniz.
Ha, itiraz edeni ayağından asarım, hukuk da güç de benim elimde derseniz, bu ülkenin huzuru hepimiz için gerekli derim.
Ben yarınlarımızın, bu kadar şaibe sonunda değiştirilmiş bir tek adam rejimi ile mutlu, müreffeh ve barış içinde geçeceğine inanmıyorum.
biz demokrasi yi özümsemişiz hazmetmek diye bir sorunumuz yok,kaç aydır sizin çokuklarınızın da geleceği için mücadele verdik,yazdık çizdik ikazımı yaptık,cb ve bşbakan hayırcıları terörist ilan etti,hain dedi,siz savundunuz,alın şimdi ülkenin yarısı terörist ve hain,dünya da eşi benzeri olmayan bir ülke olduk ne kadar da övünseniz az,hatta halaya bile durabilirsiniz ülkenin yarısı terörist hain diye,ha derseniz ki,sonradan cb ve bşbakan onlarda saygındır dedi,siz kabul edersiniz ama ben kabul etmem,bu referandum da riyanın her türlüsüne tanık olduk,size hayırlı olsun...
Yer İmleri