-
memistir, vasiyet chp ye ait hisseler icin gecerli oldugundan diger kurucu hisse sahiplerini etkilemeyebilir, unutmayin ki Turkiye'de kucuk yatirimciyi bugune kadar kollayan olmamistir. Ben de hisse sahibiyim , olumsuz yazdim diye kizmayin, sonucun iyi olmasini hepinizden fazla istiyorum, buna inanin, maliyetim 3.200 - 3.300 araligi, yani olumsuz bir durumda batarim..[/QUOTE]
Syn Selman aramıza yenı katılmanıza rağmen hısseyı ıncelemış,araştırmış ,hatıceyı netıceyı göze alarak gırmışsın hayırlı olsun öncelıkle
tespıtlerınıze katılıyorum genel olarak fakat bır yerde yanlış fıkre veya bılgıye sahıpsınız söz konusu dönemlerde bahse konu hısse sahıplerı kendılerıne bahşedılen temettulerı alırken CHP kendısıne emanet edılen hısselerın temetulerını ılgılı devlet kurumlarına vermedıler sebeblerı ıse o kurumların Ataturkun kurduğu kurumlar olmaktan uzaklaştığı ıdı sonuçta mahkeme kararıyla verdıler o başka,ama bızı ılgılendıren şey bunlar değıl ,bızı ılgılendıren kısmı kurucu değil, çunku onların durumu net ama A ve B yı ılgılendıren kısmı ve gerçeklerı sonra yazacağım .......
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri