abd rusyaya yapilacak yaptirimlardan bahsediyor Bloomberg tv
abd rusyaya yapilacak yaptirimlardan bahsediyor Bloomberg tv
Halkbanktan bugun show beklıyordum 2.sorusturma haberi düşmesi baltaladı..
Bu arda 92.10X kılıt rakama gıdıyoruz ınsallah çalısır...
usdtry 60 dk
benjamin yine coştu hayvan...
[IMG][/IMG]
BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Dostlar bu topikte çoğunuz birbirinizin gerçek ismini dahi biliyorsunuz veya bana öyle geliyor
bu işi çözmenin yolu eğitim unutmayalım diye her ortamda bağırıp çırpınıyorum henüz bir yerden başlayalım diye geri dönüş yapan olmadı maalesef ...
bakın 20 dakikalık Grafikte görsel olarak işaretledim kaçınız bu nedir diye dönüş yaptı
rahatsızlık veriyorsam söyleyin bir daha gelmeyeyim diyorum onad a cevap veren yok
bu çizgileri bir çoğunuz ekranı olanlar çizdirebilir hiç mi merak edeniniz yok ?
bazen gönül verdiğim forum diyorum orada bir kuruş menfaatım varsa zehir zukkum olsun amaç hepimizin teknik konularda bilgi sahip olmasıdır o kadar çok mu şey istiyorum ?
![]()
endeks 92300 ler iyi bir destek artık burayı kırmamalı saatlikte yoksa işin boku çıkar
BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
1997 de borsayla tanıştım o gün bu gün haybeye ot gibi Alım satım yapmışım Daha geçen hafta takoz nedir kırılırsa hedefi nedir öğrendim kaçımız ben bağırırken sordu nedir nasıl oluyor diye
Forum BORSA MEKTEBİ Teknik Analiz Borsa başlangıç seviyesi teknik analiz .... topiğinde detaylı açıklamış bende alıntıladım
şunu söyleyeyim bunları alıntılarken bende bişiler öğrenmeye başladım.
2001 ve 2008 krizi dahil borsada gördüğüm en ucuz fiyatlamalar ...
hadi bankaları geçtim ama
darphane gibi para basan sanayi şirketleri 4-5-6 fk lardan işlem görüyorlar benim borsa hayatımda gördüğüm en ucuz fiyatlamalar krizler dahil
Yer İmleri