BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Herkese Merhaba,
DOLAR.jpg
Dolarda işler kızışıyor. Günlükte alımda ve patlamaya hazır bir bomba gibi önünü tuttular tuttular tutmadılar sonunu düşünmek istemiyorum. Stop 5,4767
[QUOTE=EMİRDAĞLI;2829729][QUOTE=YÖRÜK;2829586]
PETKM-USDTRY GÜNLÜK
az sabret kardeşim 81 cente yaklaşsın Sadıktan la beraber geliyosssssss
ertan abi sende sormuştun ya petkm en iyi alış yeri diye 81 centi dolar kuruyla çarp işte tam orası oluyoru
[IMG][/IMG][/QUOTABİ
ABİ 81 CENT 4.47 TL YAPAR VAY HALİMİZE VAY O ZAMAN ŞUNDAN BİR KURTULAYIM KRDM D GİBİ BİR DAHA TÖVBE SANAYİYMİŞ ABİDİKMİŞ GUBİDİKMİŞ BULAŞMAM VALLA BİRDAHADA ŞAŞMAM BANKALARLA THY DEN...
Uzun süreli düşünüyorsanız thyao, tüpraş, petkim, ttkom, kozal, arçelik, tavhl bist 30da en baba hisseler. Ama alım için sanki biraz daha beklemek lazım. Kuzeyde kara kış zor geçecek gibi. Resesyondan çıkıp büyümeye geçmeliyiz. Yabancı yatırımcı kaçıyor. Ytd
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KOZAL USDTRY...GÜNLÜK
ertan abi senin bu kozal bu toboyu yapmaya bir kalkarsa 12 usd gibi bir rakam çıkıyor biraz uçuk gibi görünsede gavur aracı kurumların verdikleri orta vadeli hedef fiyatlarda oraya denk geliyor yinede desteklere riayet etmeli kimseye güvenmemeli ama temeli esas faaliyet karlılındaki artış bu tekniği destekliyor belki öncesinde silkeleme yapabilirler
[IMG][/IMG]
BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
ya türkiyede gerçekten borsa filan oynanmaz.
Haklısın abi. 1 kazaniyoz 3 veriyoz. Ana portföy deki hissem TURGG bile yüzde 30 kazar ettirdi. Kartalda 69 dönümlük tarla. Arsa oldu olacak son süreç. Akarı yok koları yok. Gideri yok. Kasada 14milyon para var. Anlamıyorum arkadaş. Suanki askı süreci sebebiyle kağıdın 40 üstü olması gerekiyordu. Parayı faize koysaydım şimdiye 30-40bin kazanmıştım. 2.20den kozaları satıp almıştım. Kozada kalaydım ihya olacaktim.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri