ya türkiyede gerçekten borsa filan oynanmaz.
ya türkiyede gerçekten borsa filan oynanmaz.
Haklısın abi. 1 kazaniyoz 3 veriyoz. Ana portföy deki hissem TURGG bile yüzde 30 kazar ettirdi. Kartalda 69 dönümlük tarla. Arsa oldu olacak son süreç. Akarı yok koları yok. Gideri yok. Kasada 14milyon para var. Anlamıyorum arkadaş. Suanki askı süreci sebebiyle kağıdın 40 üstü olması gerekiyordu. Parayı faize koysaydım şimdiye 30-40bin kazanmıştım. 2.20den kozaları satıp almıştım. Kozada kalaydım ihya olacaktim.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostlar bu topikte çoğunuz birbirinizin gerçek ismini dahi biliyorsunuz veya bana öyle geliyor
bu işi çözmenin yolu eğitim unutmayalım diye her ortamda bağırıp çırpınıyorum henüz bir yerden başlayalım diye geri dönüş yapan olmadı maalesef ...
bakın 20 dakikalık Grafikte görsel olarak işaretledim kaçınız bu nedir diye dönüş yaptı
rahatsızlık veriyorsam söyleyin bir daha gelmeyeyim diyorum onad a cevap veren yok
bu çizgileri bir çoğunuz ekranı olanlar çizdirebilir hiç mi merak edeniniz yok ?
bazen gönül verdiğim forum diyorum orada bir kuruş menfaatım varsa zehir zukkum olsun amaç hepimizin teknik konularda bilgi sahip olmasıdır o kadar çok mu şey istiyorum ?
![]()
2001 ve 2008 krizi dahil borsada gördüğüm en ucuz fiyatlamalar ...
hadi bankaları geçtim ama
darphane gibi para basan sanayi şirketleri 4-5-6 fk lardan işlem görüyorlar benim borsa hayatımda gördüğüm en ucuz fiyatlamalar krizler dahil
BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Abi thy alıcı satıcı atabilir misin
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri