Alyag: şirketin duran varlıklarını 150 milyon civarına sattığını düşünürsek, adam bunun 1/10 fiyata yani 15 milyon civarına da Aydın Organize Sanayi Bölgesinde Özkar (rakibine) ait alanı ve fabrikayı alma işi ile ilgilenmeye başladığını Kap'a bildirdi, o fabrikanın günlük ortalama 150.000 ( yüz elli bin ton) Zeytinyağ üretim kapasitesine sahip şimdi soruyorum bu adam faaliyetleri bu yeni alanda yapacağını zaten bildirmiş üstüne de gidip fabrikayı alıyor ve elde var nakit bu hisse düşer diyenler göz altı vb diyenler 2 tavan çeker dağılır patronu resmen az az topluyor adam elinde yeterince hissesi olunca da çekecek yukarı doğru zamanda herkesin kazanmasını temenni ederim.
Sıkmayın canınızı it ürün, kervan yürür.
hisseyi eleştirenlere sözüm yok. manüplasyon amacı ile yazanlara lafım benim. Tekrar yazıyorum patronlar ve iştirakler milyonlarca lot kaydı yaptırdı MKK ya. Gözaltı pazarında nasıl ve kime satacaklar onca hisseyi. 3 kuruş ucuza hisse kapalım diye milletin ayarları ile oynamayın. düşerse düşer. bizim paramızın hesabını yapmak bana acımak beni düşünmek kimsenin haddine de değil kimseden de beklentim yok. benim tek sermayen sabır..................................
Bedelli sermaye öncesi bilançolarda Alyağ ın özsermayesi 30 milyon idi, sonra bedelli sermaye artılı yapıldı ve kasaya 45 milyon ek fon girdi. Ve bu katkıyla şirket özsermaye gücü 75 milyon civarında olmadı beklenirken kısa süre sonra bilançolarda özsermaye 17 milyona düşmüş.
Uçtu uçtu 58 milyon uçtu şirketten.. Bu kadar kusa sürede bu kadar buharlaşma çok özel yönetim becerisi gerektirir.
Manüplasyon yaptığım yok ben kendi düşüncemi paylaşıyorum . Bu adamlar iyi niyetli değil bu açık ve bana göre yolun sonu buraya çıkıyor elindeki lotları ve riski 3 aydır azaltıyorum keşke daha yüklü satışlar yapsaydım . Ağzını bozan arkadaşlar olursa kendisini özelden tanıtsın . Ha yok ben burada klavye başında delikanlıyım diyorsa savcılık kanalıyla kendisine ulaşırım . Zili de ben takacağım o Zaman
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yav artık kızmıyorum bile. Mübarekler olayın zevkini çıkarıyor, bizler burada birbirimize sarıyoruz. Mercedes ben sizde hisse olduğunu sanmıyorum. Elinde hisse olan bu tarz yazmaz. Neyse bu saatte kafa sisirmeyeyim. Sabah ola hayrola.....bu arada tehdit in cezası hakaretten fazla. Bilgi amaçlı yazdim
Yer İmleri