Sayfa 40/88 İlkİlk ... 30383940414250 ... SonSon
Arama sonucu : 697 madde; 313 - 320 arası.

Konu: YGGYO Yeni Gimat Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Temettüyü ben 1,07 bekliyorum...
    Ben oğlumun maddi götürüsünü yeni gimat sayesine üstümden attım, şuan hanımın masraflarını üstümden atmanın derdiyle biriktiriyorum, inşallah bir gün sıra bana da gelecek...
    Yakında yeni gimat tüm ailem adına çalışacak...
    İnşallah...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, vereceğiniz kararlar tamamen size aittir...
    Az yazıp, çok okumak istiyorum...

2. Arkadaşlar herkesin fikrine saygılıyım.Amaç işyeri alıp kirasını alayım ise tercih yggyo biçilmiş kaftandır kanımca.Hem konumu hem doluluk oranı hemde yönetim biçimi olarak kusursuz diyebilirm.Azıcık aşım ağrısız başım misali. Ama amaç işlem yaparak para kazanmaksa iyi bir argüman değil.
    --Her sene bir sene öncesinden az temettü dağıtmamak..Şirketdeki genel düşünce bu şu anda
    bu yüzden ben temettü oranın 1.00 ı geçeğini sanmıyorum .Şahsi fikrim 0.95 civarı yeterli.
    --Bir başka neden ise satınalma hala gündemde ..Onun için kasadaki nakit miktarı ne kadar çok o kadar iyi

--Bir başka durum ise hisse fiyatı..faizler düşümediği sürece buralarda pinekleyecektir.
    --Faizler şu an %24 diyelim..ne kadar zamanda düşer bilemiyorum şu an %12 olsa fiyat 13 lerde olur Daha fazlası olmaz kanımca
    tabi satınalma vs gibi extrem durumlar olmazsa
    Şahsi fikrirlerimdir

3. Pagyo devreyi niye kesti...
    Sonuçta %6,20' si bizim...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, vereceğiniz kararlar tamamen size aittir...

4. Avm ciro endeksi %31 artmış...

5. sürekli ufak fak aşagıya vermeleri anlamsız ama daha yükseklerden geri alım yapan şirket bu fiyatlardan nedense geri alım yapmıyor...

6.  Alıntı Originally Posted by konkasor34 Yazıyı Oku
    sürekli ufak fak aşagıya vermeleri anlamsız ama daha yükseklerden geri alım yapan şirket bu fiyatlardan nedense geri alım yapmıyor...
    Sizinle aynı fikirdeyim, 8.40'lardan agresif bir biçimde toplarken yanlış yaptığını da söylemiştim. Bu seviyelerden fiyatı zıplatmadan bizim gibi ufak ufak alım yapsın, kira çarpanı şu anda 50'lere kadar düştü.

Kasadaki parayla alabileceği bundan değerli bir hisse yok bence. (Belki kısman pagyo ve akmgy) Egeen gibi bir hata yapmasından korkuyorum. Kendi 4.20 f/k'lık hissesi varken gitti 10 f/k'lı patron hissesi aldı ve hisseyi çökerttı. Yani Yggyo yönetimi de kendi hissesi dururken gider de f/k'sı 7-8-10'larda olan bir hisseden yüklü alım yaparsa YGGYO'muz 5 sene beliniz doğrultamaz.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

7. Nasıl bir tahta bu? Geçen işlem adedi oldukça az, almak istesem kademelerin arasında uçurumlar...

8. 8 üstüne bir türlü atamadı bakalım ne zaman atacak...bu aralar bayaga sıkıştı yukarı atacak ama ne zaman...

Sayfa 40/88 İlkİlk ... 30383940414250 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •