-
Aslında bu mevzu Saddam'ın ani bir kararla petrol birim fiyatı olarak dolardan Euro’ya geçtiğini açıklaması ile su yüzüne çıkmıştır abi...Diğer başlıkta Erdoğan'ın Henry Kissinger ve James Rothschild ile çekilmiş fotolarını koymuştum...2016 yılı Eylül ayı, yani 15 Temmuz'un hemen sonrası ?!...Bu darbe girişiminin arkasında da Rockefeller'in olduğunu bilmeyen yok zati...Yine herkes bilir ki, II. Dünya Savaşından sonra Rusya (Rothschild) ve ABD (Rockefeller) karşıtlığı üzerinden bütün Dünyayı sömürdü bu aileler...Senelerce...Ayvagöbek bunları defalarca yazdı...Şimdi herkes birbirinin sahasına girmeye başladı, rekabetin şiddeti giderek artıyor ve bu durum mavi küre için iyi değil...Bu aşamadan sonra bir şekilde anlaşır mı bu ziboplar bunu ben bilemem abi...Ancak Kök Tengri bilir...Olayın bizimle ilgili kısmını 1-2 kez yazdım...Türkiye bu coğrafyanın abisi...Bugün Hamas ve İslami Cihad zafer ilanı yaptığında sadece 2 bayrak vardı Gazze sokaklarında...Herkes bunun farkında ve henüz nedenini bilmiyorum ama bu konjonktürü 'birileri' özellikle yaratıyor...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri