Sayfa 309/367 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359 ... SonSon
Arama sonucu : 2933 madde; 2,465 - 2,472 arası.

Konu: Tarihte bugün ve viop

1. The EU has launched a new Cold War against America.
    https://twitter.com/Nigel_Farage/sta...19575898140673

Bunlar güzel hareketler...Yesinler birbirini sıkıntı yok...Bu rekabet özellikle tekstil sektörünün önünü iyice açacak, ki 3 ncü çeyrek satışlarına baktığımızda hemen hepsi ihracat rekorları kırıyor...

şuunat (durumlar vaziyet)
    devlet-i osmaniye - italya muharebesi
    muharebe tafsilatı
    harbiye nezaretine varid olan telgrafnamaye nazaran trablusgrapda mevcud bulunan asakiri osmaniye (osmanlı askerleri) ile mücahidini islamiye (islam mücahidleri) tarafından düşman üzerine taşrinisaninin yirmi yedisinde şiddetli bir hucum icra edilmiştir.
    altı saat devam eden müsademe neticesinde düşman askeri salı pazarı mevkiine ihraz ettiği mühim noktayı terke mecbur olmuştur.
    (bomliyana) mevkiine kadar italyanların ellerinde bulunan mevkii müstahkime zabt olunmuştur.
    italyanlar pek çok mekarı (yük taşıyan) hayvanatı ve pek hayli mühimatı harbiye bırakarak tebaid etmişlerdir.
    1911

Libya'da da Suriye'de de "dağ, ova, bayır senin olsun; petrol bölgeleri bana kalsın" demiş adamlar.... bea..!
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

hani güzel günler gelecekti
    daha kaç kilometre yürümemiz gerekiyo
    acaba aywa biliyo mudur ki
    bi bilen varsa yazsın da
    varam gelem abey...

5. Sağlığı yerindedir umarım...Neticede yalan dünya, ulen kırdık ettik mi yoksa diye insanın içinde uhde kalıyor yaw...Bazen uluorta yazıyoruz...Ne bileyim...Valla 2 gündür kalp damar hastalıklarında volta atıyorum abi...Bypass diyorlar...Yarın konseye girecem...Sağlıktan öte her şey yalan...

...mişim Trumpını Putinini...Milletin derdi bizi gerdi...Bi de gel 1 ton laf işit...Sanki zorundayım a.q...Yok yaw, trend'in dediği gibi malın tekiyim ben...

6.  Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Sağlığı yerindedir umarım...Neticede yalan dünya, ulen kırdık ettik mi yoksa diye insanın içinde uhde kalıyor yaw...Bazen uluorta yazıyoruz...Ne bileyim...Valla 2 gündür kalp damar hastalıklarında volta atıyorum abi...Bypass diyorlar...Yarın konseye girecem...Sağlıktan öte her şey yalan...

...mişim Trumpını Putinini...Milletin derdi bizi gerdi...Bi de gel 1 ton laf işit...Sanki zorundayım a.q...Yok yaw, trend'in dediği gibi malın tekiyim ben...
    Büyük geçmiş olsun, Allah cc şifa nasip etsin sn. Yetkisiz

geçmiş olsun...
    sana da aywaaaya da.... bea..!
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,008
    sn yetkisiz ve sayın nuriye geçmiş olsun dileklerimi ben de ileteyim...

Sayfa 309/367 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •