Sayfa 378/445 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 3,017 - 3,024 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    full trade ama hep terste kalıyorum ama allahtan teknik zayıf olsada temell iyi olduğundan kurtarıyorum

sadıktan hocam yeni yuvamız burası

işler çok yoğun fazla bakamıyorum kusuruma bakmayın
    Eyvallah doktorum..

Halk 7.06dan 7.17 ye kadar depti stressız ızlemek ıcın 7.17 ustunde kalıcı olmalı...

Musait olunca bıze halk garan pastası atıver bi zahmet

Bistte 92.56X direncine yaklastı kaldı 30puan bakalım netcek

denizkiraz kardeşim var,onuda davet ettim bu topiğe,çok iyi bir insan elinden geldiğince herkeze yardım etmeye çalışıyor,teknik onunda süper... oda gelirse buraya yatırım danışmanlık gibi olacak

sadıktan,dün petkimde bir mal aldılar yabancılar akıllara ziyan...5 altı rakamlar uzun vade için stressz rakamlar

4.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    sadıktan,dün petkimde bir mal aldılar yabancılar akıllara ziyan...5 altı rakamlar uzun vade için stressz rakamlar
    dostum sen yazınca baktım dün isteyınce nasıl seke seke kaldırdıklarını gördüm

garan ve halktada yabancı alısı ıyıydı dun... Son durumu atar mısın

5.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    denizkiraz kardeşim var, onu da davet ettim bu topiğe, çok iyi bir insan elinden geldiğince her keze yardım etmeye çalışıyor, teknik onunda süper... oda gelirse buraya yatırım danışmanlık gibi olacak
     Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    banka grafiği dolar görünümü...

uzun zamandır takibimizde bir dostumuza özelden topiğin ismini vermiştim
    o da; aleyküm selam Dostum. sayfa dikkatimi hiç çekmemişti iyiymiş cevabı aldım inşaallah vakit buldukca uğrar...

6. Sadık usta Emirdağlı bu endeks 89.999 da düşüşü bitirdi ellaamm , sanki 106 bine doğru yolculuğa başladıda bizim mi haberimiz yok.

7.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    denizkiraz kardeşim var,onuda davet ettim bu topiğe,çok iyi bir insan elinden geldiğince herkeze yardım etmeye çalışıyor,teknik onunda süper... oda gelirse buraya yatırım danışmanlık gibi olacak
    Abi yeminle benim aklımdanda geçiyordu deniz hocayı davet etmek... sen benden çok yaşayacaksın [emoji2]

SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. mscı ipeği de cıkarmış endeksten ama hisse sağlam duruyor

Sayfa 378/445 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •