[QUOTE=SADIKTAN;2847963]Miro dostum bist yoruma dıkenlı bölge rakamlara göz at dostum[/QU
naapalım usta
[QUOTE=miro;2848002]Dostum herkeste çoşku varsa çoşku zirve yapmışsa ben açığa koyarım
Herkeste korku varsa mal alırım zirve yapmıssa daha cok alıırm benım felsefe bu...
Bana gırecek en fazla 5kademe olur palaya 15-20-30 saplarım takdır senın tabi...
Helebi bakalım gelsin de
SN yörük durumlar nasıl bu tepkıyle malıyete gelen oldu mu hısselerden???
[QUOTE=miro;2848002][QUOTE=SADIKTAN;2848096]Bakınız 2farklı bakıs acısı.. Arkadas malı almıs ver coskuyu dıyor...
Sende kucuk yatırımcı olarak elınde mal yok ne yapıyorsun coşku var tren kaçmasın diye bir atlıyorsun en tepeden mala...
Herkeste çoşku varsa burada twiter aleminde tvde yazarlar herkes coskuluysan korkun agalarrr...
Herkeste korku varsa suraya duser buraya duser sız cosun agalar....
Elinde mal olanlara değil vurkaccılara trade yapanlara ben parayı böyle kazanıyorum...
Sabah 93.11X destek yaparsa 93.95X hedefi 2.kez gider dedim..
93.95X yanarken ben halay çekiyordum neden cunku malımı kıtledım.. Sen 93.95Xde malı alırsan sadece ve sadece benım tahtacının 2-3kademe daha yukardan satmamı sağlarsın... Direncte malı alan zaten 1110puan dusunce anında korkuyla stoladı...
Zaten herkes bırbırının cebındekı parayı çalma telasesınde... (Bist işleyiş)
Neyse dostlar amacımız kımseye ders vermek değil...
Madem bu kardesınızı sevıyorsunuz takdır edıyorsunuz hayır duası edıyorsunuz bunları beynınıze kazımanız gerek...
BORSA= ALGIYLA OYNAMA SANATIDIR....
Algınızla oynatmak yerıne altın kural kazanmak ıcın ters dusunmeyı öğrenmek sart...
Geçen seneki gibi Kasım sonuna kadar köstürecekler gibi , bu gün yarın Garan 8 üstü kapanışlar olmazda aksine 7, 64 altına sarkmaya başlarsa bu gerçekleşir.
hocam hayır duanız benim tarafından verildi helal olsun ..
teknik konularda üst düzeydesiniz maşaallah zaman musait oldukca biz kardeşlerinizede uyarılarda bulunursanız her koyun kendi bacağından asılır atasözüne uymuş olur daha iyisini öğrenmek için çabalarız sayenizde ....
Yer İmleri