-
50 milyonluk GYM satış kararı al toplantıda,89 gösteren hisse 0.98 yapsın,peşinden 0.78...ilginç bir durum
...galiba birileri daşş...ak geçiyor bizimlen...akıl var mantık yap,hisse bu haberlen uçuşa geçeceği yerde 0.78'e iniyor...şu şu soru çıkıyor bundan,hisse satışı için bu haberi kullanmış olabilirler,ayrıca şuda ,var aralarında paslaşmada olabilir...maynette yazdığım gibi,HALKS'ın olduğu yere inermi diye,HALKS'ta burayı görmüştü,yani 0.70,resmen buda gördü...kuantum enerji kontrol sarmalı ile haşir neşirim,bazen düşünüyorum sistemimi etkiliyorum,öyleya herşeyin özü enerji,bizde onun bir parçasıyız elektrik akımı gibi !!!...neyse bugün trade yapmıştık,namızsısın 0.78 göreceğini hesaba katmamıştık,mecbur mallandık,zamanı bol olan için bunlar beleş rakamları,ileride 1 üstüne mutlaka atacaklar ve bu haberi kullanacaklar,bunun haricinde yönetimde neler oluyor bilemiyoruz,onunda kokusu ileride çıkar,benden bedava satılacak hisse yok almak için, ben değil yönetimi,Speki düşünsün..elinizdeki malınıza sahip çıkın...ytd.
Son düzenleme : refaba; 14-11-2018 saat: 16:40.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri