Abi sizin yeğen bitcoin'e 10000 de girdiğinde (sonra bir miktar geri çekilsede) iyi yaptığını düşünmüştüm..ha benim cesaretim yetmezdi girmeye, o başka.. sanıyorum 16000 lerde sabırsızlanmaya başlamıştı..o sıra dolar 3,7 lerde idi..bir hafta mühlet vermişti dolara..kimseye karışmak gibi olmasın diye dolaylı yoldan bir kaç atışta bulundum ama bitcoin geleceğin parası olunca dinlemesi mümkün olamadı kimseyi..o bir hafta gelince dolarda zaten 3,8 e varmıştı..yükselmişti ya, hemen bitcoin e geçti..bunları neden hatırlıyorum, çünkü bugünkünden daha fazla dolar bıktırmıştı milleti..sonuç malum, ihtiyarlar yada tecrübeliler diyelim, asrın parası coinleri gençlerin ellerine bırakıverdiler..
Likidite geçen sene azalmaya başladığında ilk vurgunu bu coinler yemişti..sonra para piyasalarında yüzleşme Nisan ayı gibi başladı..likidite halazırda azalmaya devam ediyor..sen ne dersin bilmiyorum ama ben coinleri paranın azalmasıyla birlikte öncü gösterge olarak görüyorum..ilk onlar yamuluyorlar..![]()
Banucan hanıma
"hazır kar etmişken, tam ana paranız kadar miktarı bozup sistemden çıkartın, geri kalan bitcoinleriniz sıfır maliyet ile elinizde dursun"
demiştim.
Neyse..
Herkes kısmetini yer..
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969
Fed faiz artircak dolar cok artcak
Birkez daha fed ile dolar tl arasında kurus iliski olmadigini gorduk.
Enkiyi cok uyardik ama dinlemedi
Dolar tl siyasi bir kurdur.
Fedden masallara kanmayin bir daha
Birşey sorabilir miyim?
'dolarda yükseliş kaçınılmaz' topiği vardı...
Kapandı mı? Bulamadım.. Bilgisi olan arkadaş bilgi verebilir mi?
Saygılar
hakuna matara....memento mori.
Tek bir topic ten de engellenebiliniyor yani.. Doğru mu anladım?
Saygılar
hakuna matara....memento mori.
Yer İmleri