Ya arkadaş 30 yıldır borsadayım sistem aynı hiç degismiyor. alıyorsun düşüyor,
Satıyorsun çıkıyor...
Ha arada suyun akışı
Denk geliyor nadirende olsa...
Sonuçta hep kahveci kazanıyor.
Ya arkadaş 30 yıldır borsadayım sistem aynı hiç degismiyor. alıyorsun düşüyor,
Satıyorsun çıkıyor...
Ha arada suyun akışı
Denk geliyor nadirende olsa...
Sonuçta hep kahveci kazanıyor.
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatırım Tavsiyesi Değildir... Kimse Dikkate Almasın...")***
Komedi...
Arkadaş aldığın fiyata bak, sorduğun soruya bak.Sen bir Tarotçuya uğra fal baktır.
Bu hisse Afyon.Kafası güzel olur da Afyonu patlarsa aldığın fiyatı aynı hafta görür.Ha olur da terse başarsa dediğin rakamında görür diğer arkadaşın dediği rakamları da.Başta Sierra Sabancı varken, para hırsı ve bitmeyen sömürü isteğiyle adamın kanını emerler.YTD
burda gerçekten büyük zararlarda bekleyen insanlar , adam gibi soruyor sak bu insanları da düsunerek bir şeyleri telavuz etmemiz lazım degilmi mastr arkadaş aciklamiş sinirler harap olmuş bir birimizi yormayalım lutven
SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pozitif uyumsuzluk ben de gördüm. Bence de yakın bir zamanda 5.00 değer. Bugün 4.55 ten aldım tekrar. En son 5.53 ten satmistim eylül ortaları gibi. Gereksiz yere satıldı bu kadar. Bu ara iyi haber gelse güzel olur.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün golts çimento %15 yapmış.
Helal olsun
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatırım Tavsiyesi Değildir... Kimse Dikkate Almasın...")***
10 basamak yukarı 7 basamak aşağı
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri