Karadenizde yine gaz bulduk. Haber þöyle.
"Batý Karadeniz’de zengin rezerve sahip doðalgaz yataklarý tespit edildi."
Ýþin ilginç yaný, Güneyimiz Irak Ýran petrol kaynýyor. Ýsrail KKTC mýsýr gaz ve petrol bulup duruyorlar, üretmeyede baþladýlar.
Kuzey batýda Romanya Bulgaristan denizden doðalgaz gaz çýkarýyor.
Doðumuz Azerbaycan petrol ve doðal gaz çýkarýyor.
Suriye ve Türkiyeye ise kýran girmiþ.
Türkiyenin yahudilerce sömürüldüðünü ve engellendiðini artýk biliyoruz. Deðilmi.?
Ev fiyatýna yahudi arabalarý satýlýyor, tüm dev þirketlerin açýk ve gizli yahudilerin elinde. Bilmiyorsan, 80 yýldýr yahudi lerin elinde olan medyamýzýn þartlandýrmasý sebebi iledir. Yada tüm dünyada müslümanlarý yöneten tarikatlarý satýn alan CIA yüzündendir. Senin tarikatýn, seni yahudi istekleri doðrultusunda þartlandýrmýþtýr.
Neyseki ben varým. Tamam, sakin olun, halledicem.

"Lan sen daha 1 yýlda BIST den enflasyon oranýnda para kazanamadýn." diyen zibidiler çýkacaktýr.
Her neyse, evet maalesef bu zibidilerden kurtulamýyorum. Biz konuya devam edelim.
Vazgeçtim ya.!!! zaten yazmýþtým... sömürgeyiz daa ne yazayým... anlat anlat bitmiyor. Her yer ip ucu dolu. Uç da deðil halat hatta boru... Millet göremiyor, daaa napiim...
anlatmýyorum.
Aslýnda vardýr mutlaka gazda petrolde. Ama ciddi bi araþtýrma yok.
Sýrf seçim kazanmak için uyduruk biþeyler yap... Bu þekilde sadece para israf edersin...
her neyse... daha önemli haber var.
Bizim galaksinin dibinde baþka galaksi keþfedilmiþ... her an bizim galaksiye girebilir... kapý pencere kilitlemeden çýkmayýn... Aman dikkat.!
Son düzenleme : alicemal; 18-11-2018 saat: 14:46.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri