Sayfa 59/853 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon
Arama sonucu : 6821 madde; 465 - 472 arası.

Konu: Bana kalırsa.

  1.  Alıntı Originally Posted by alicemal Yazıyı Oku
    Yaw ayva reçelli abimiz.
    Az önce bi haber okudum yıkıldım.

    Evlenme programlarında meşhur olmuş bi kız var. Seyretmediğimden kız nedir ne değildir bilmiyorum.

    Ancak TV de beyni uçkurunda, ağzında küfür kız kıçı kovalayan, toplumun sırtına yük, aptal insanların bile on binlerce hayran yaptığını biliyorum.
    TV de görünmesi yetiyor.

    Seri katil ol fark etmiyor, yine onbinlerce hayran. Buda insanların tapma eğiliminden kaynaklanıyor ama o konuyu anlatmış olmalıyım. İnsanlar neden lidere veya ilaha ihtiyaç duyar diye.? Belkide başka yerde yazdım.

    Kendi kızına 10yıllarca yıl tecavüz edip, çocuk torun sahibi olan avusturyalı bi sapık var. kızı çocukluğunda bodruma kapamış.
    O adam hapse atılıyor. İlk yıl 343 tane hayran mektubu geliyor. hemde kadınlardan. Bu gerçek haber. Tüm gazetelerde çıktı, kaç yıl önceydi hatırlamıyorum. 343 tane aşık kadın mektubu geliyor hemde ilk yıl. Sayı 300 küsürdü eminimde 43 kısmı hatalı olabilir. Yoksa 243 müydü.?

    Her neyse...

    Evlilik programı ile ünlenen kız, instagramda sayfam var iyi para kazanıyorum, maaşa ihtiyacım yok demiş.

    Lan dedim nooluyor. Kız prof doktorda haberimizmi yok. Hoş prof.lar sosyal medyada para kazanamıyor anca mesleklerini yaptıkları kurumda. sosyal medyada kazananlar oyun oynayanlar, cinsellik sergileyen kız ve erkekler, aşırı yakışıklı, güzel yada ünlüler.

    Bu kız ılık füzyonumu buldu acaba diye instagrama hemen daldım. Baktım günlük hayattan foto koymuş. dürtyüzküsürbin takipçisi var. Olcak şey değil.

    twittere üye oldum, hiç yazı yazmadan 22 takipçi vardı oda kafadan twitter verdi sanırım üzülmeyeyim diye. 2 yazı yazdım takipçi sayım 11 e düştü. bende kapadım.

    dürtyüzküsürbin takipçi ne demek ya...

    möööö diyorum ya.!!!

    Kız zerre üretim yapmıyo, ama ülkenin ürettiği paradan pay alıyor. Olcak şey değil.

    Köy örneğimi kaç kişi hatırlıyor.? sıfır.
    Kaç kişi sonuna kadar okudu.? sıfır.

    Okuyup anlamaya çalışsaydınız, üretmeden kaz*****n parasının bizim cebimizden çıktığını anlardınız.

    Daaalın gözüm görmesin. "Ya noolmuş para kazndıysa.?" Onu bana değil çocuğuna, torununa anlat. Biz böyle ettik, ülkenin bu hale geleceğini bilmiyorduk de. Biz 2000 kuşağıyız, süperdik ama ülke moka battı.! Niye bilmiyorum, dış mihraklar olmalı.

    Ben fetö-trump-hükümet ilişkisini anlamaya çalışacaktım. bu kız dağıttı beni... sistem böyle kızın suçu yok yanlış anlamayın. Birileri para veriyosa niye almasın.!!!
    Abi kalabalık koyun sürüsü icinde aykırı 1 keçi olmak böyle 1 şey işte seni anlıyor ve saygı duyuyorum esen kal ,[emoji6]

    SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  2. #466
    Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Çok ilginç.?
    Ege Cansen hocamın son yazısıda patronları, bankaları korumayan bir yazı.!
    Ya ermesine ramak kaldı, yada gözü toprağa bakıyor.
    Ermesi için fakir mahallesinde asgari ücretle 5 yıl yaşaması yeterli, sora bulutların üstünde. Beyin potansiyeli müsait, kıvamınada gelmiş.


    Haftalardır petrol(brent) 70 dolar civarındayken, yahudi medyası, petrol düşüş rekorları kırıyor diye haber yapıyorlardı. Belliki düşürebilmek için yahudi medyası yardımı ile, piyasadaki milleti zihin olarak hazırlıyorlardı. Mutlaka tüm dünyadaki yahudi medyasında aynı haberler dönüyordu.

    Sonunda başarmış görünüyorlar, 67 USD ye düşmüş. Bakalım gerisini getirebileceklermi.? Düştü battı haberlerini devam ettirmeleri lazım.

    Medya nın ne kadar etkili olduğunu görüyorsunuz.

    Peki gazete ve TV leri kullanmadan petrolu düşüremezlermiydi, niye önce haber, besleme köşe yazarları sonra düşüş.? Ha neden.?

    Düşürebilirlerdi tabiki.?

    Fakat olay şurda.
    Petrol tüketimi her yıl artıyor ve İran a ambargo koymuşsun, bi sürü petrol üreten ülkede savaş çıkarmışsın. Zihinlerde petrolun yükselmesi lazım mantığı oluşuyor.
    Bu zihinleri petrolun düşmesi lazıma çevirmen lazım. Algı operasyonu yapmalısın. Yükselmesi lazım diye düşünülürken, mantıksız bi şekilde düşürürsen, abd ye olan güven ve abd nin inandırıcılığı kaybolur.
    Taraftarların olan ülkeler seni sorgulamaya başlarlar. Ya zaten liderlerini satın almışım, haşlkı sorgulasa ne olur diyebilirsin. Olmaz. O iş uzun vadede "yeter artık" a döner. Örnek; Almanya ve Japonya. ABD ye yeter artık diyorlar Çin ile yaptıkları anlaşmalarla.

    O sebeple halkı önce medya ile düşecek diye hazırlaman lazım. Halk derken konu ile ilgili piyasa elemanlarını. Milleti hazırladınmı zihinsel olarak düşüşe, ondan sonra düşür. Millet, "zaten düşecekti normal" diye düşünür. Seni sorgulamaz.

    Ancak internet, abd nin dünyadaki operasyonlarının içine ediyor. Önceden millet cahil. Gazetelerde, TV lerde satın aldığın, maaş verdiğin akademisyen, yorumcu, ekonomist, siyasi, vb... adamlara, istediğini söyletirdin, iş biterdi. Ama internette benim gibi bi sürü adam tonla şey yazıyor. Millet inanmasada gerçekleri her gün okumak zorunda kalıyor. ABD gibi sömürgeci ülkelerin psikolojik gücü her geçen gün azalıyor.
    Son düzenleme : alicemal; 19-11-2018 saat: 10:32.
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

  3. #467
    Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Dünden beri ABD fetullahı sınır dışı edecekmi? konusunu araştırıyorum. Sınır dışı ederse, bu BIST i ve ülkeyi kısa vadede etkiler demiştim. fetö yü göndermesi, bizim hükğümetle anlaşma yapmış olması demektir. Anlaşma ne demek dovizin düşmesi demek çünki abd ve uşakları yüzünden doviz hızlı yükselmişti.

    Dovizin yükselmeside, ülkede enflasyonu, faizleri artırmış. Belirsizlik doğmuş. Belirsizlikte durgunluk ve gerileme başlatmıştı.

    abd ve uşakları, hükümete destek verirse, işler bir miktar tersine döner. Eski haline gelmez ama seçimlere kadar hükümete nefes aldırır.

    fetö anlaşması yok gibi görünüyor, ama abd nin, Türkiyeye karşı her gün iyi niyetli bir adımı görülüyor. Yukarda 3 madde yazmıştım.

    Bu benim açımdan iyi haber, çünki BIST de kısa vadeli yükselişe göre pozisyonum hala duruyor. Ülke açısından kötü haber çünki abd düşmanımız, onla anlaşmak şeytanla yatağa girmekle aynı.
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

  4. #468
    Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Bu arada ikinci parti altını alamadığım iyi olmuş.

    "İkinci parti alış için uygun yer alsam iyi olabilir, ama İstanbul kooperatifine ödeyeceğim para yüzünden alamıyorum." dediğimde USD kaçtı.? Sanırım 5.50 civarıydı. Şimdi 5.35

    İkinci parti için biraz daha bekleyeyim, abd den iyi niyet hamleleri gelmeye devam ederse, USD düşmeye devam edebilir.
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

  5. Feto'nun verilmesi Abd destegini gostermez, tam tersi kostegini gosterir. Feto orgutuyle, kendisiyle desifre edilmis biri, gelmesi sadece cemaatte moral motivasyonu arttirir. Ölmek uzere bir adam, ölmesi durumunda moral motivasyon zirveye cikar. Magduru oynarlar ve bu oyunu cok iyi becerirler.

    Kasikci olayi ise Abd'nin Turkiye ile iliskilerinin tarihte olmadik olcude yakin oldugunu gosteriyor. Tabi bunu borsa acisindan nasil yorumlayacaginizi bilemem.

    Trump bir konusma yapmisti: "Eyyyy kral, biz olmazsak 15 gun bile tahtinda oturamazsin."

    Kasikci olayi bunun alt yapisini sagladi. Bugun Suud krali ve veliaht prens, Trump'un dedigini bir emir olarak kabul edip, yerine getirmezse 15 gun degil, 2 gun bile tahtlarinda oturamazlar. Suud'da derhal darbe olur.

    Cunku Kasikci olayindan 15 gun sonra, simdiki kralin uvey kardesi, kendisi Londra'da surgunde yasiyordu, Riyad'a geldi. Sonrasinda muhaliflerden Tallal'in tvlerde konusmasini izledik. Tallal eskiden Suud istihbaratinin basindaydi, Selman veliaht olarak ilan edildikten kisa bir sure sonra bir otele kapatilip, kotu muamele goren muhaliflerin arasindaydi. Bir onemli bilgi daha, Tallal gecen yaz Bodrum, Marmaris ve Antalya'da uzun bir tatil yapmisti.

    Son olarak, Kasikcinin Cidde'deki cenazesi gecen gun tvlerde anahaber bultenlerinden verildi. Muhaliflerin cenazede tam kadro govde gosterisi vardi.

    Artik Kasikci olayi sebebiyle, Suud Kralinin uvey kardesi Ahmet bin Abdulaziz ve diger muhaliflerin kilina bile dokunamazlar.

    Bir bilgi daha, simdiki kralin uvey kardesi 1972 sonrasi uzun yillar icisleri bakanligi yapmistir. Icisleri bakani olmadan once ise Suud'un petrol bolgesi ki, bu bolge uzerinde 3 milyon Sii yasar, bu bolgede calismistir. Bu bolge Bahreyn sinirindadir. Bahreyn'de de nufusun % 70'i Sii, % 30'u Sunni'dir. Fakat yonetim Suud destekli Sunnilerin elindedir. Yani kral ve veliaht prens Trump'un taleplerini yerine getirmezse, once Bahreyn, sonra da Suud'un petrol bolgesi uzerinde karisikliklar beklenir.

    Trump'un ilk istegi petrol arzininin kisilmasiydi. Suud bunu 500.000 varil kisinti seklinde deklare etti. Ilerleyen zamanda 1 milyon varile kadar cikaracaklar.

    Diger taraftan Trump, Suriye icin de Suud'dan isteklerde bulunacaktir. Hem Idlip'deki teroristlerin desteklenmesini hem de pyd'ye destek verilmesini talep edecektir.

    Butun bunlar Kasikci olayiyla baglantilidir. Kasikci olayinda ise basrol Turkiyedeydi.

    Kibris meselesi, MEB (Munhasir Ekonomik Bolge), Turkiye'nin Italya'da duzenlenen Libya'nin dostlari konferansindan cekilmesi...Tum bu olaylar birbiriyle baglantili ve tabii ki Kasikci olayiyla da baglantili.

    Trump, Suud'dan Libya'ya mali destek de ister. Turkiye tum olaylarin merkezinde ve kilit ulke.
    @erefefik

  6. #470
    Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Bunu yazmasam olmaz.

    rePulse'den bir analiz gelmiş, aklım hala almıyor. İnanılmaz.
    O kadar muhteşem ve süper olmama rağmen, bu gözlem ve sonuç değerlendirmesi, teşhis, benden çıkmadı. En olmadık kişiden çıktı, kesin araklamadır.
    Ne yazmış rePulse,

    "etrafında en çok vakit geçirdiğin, birlikte laf ebeliği yaptığın 5 tane adam seç kendine..
    işte Sen çevrendeki o 5 tane adamın "ortalaması" kadar akıllısın, zekisin."


    İstisnaları saymazsak gerçekten kullanmak istediğim bir analiz bu.
    Psikolojik olarak arızası fazla olanlar, kendi zeka seviyelerini gösteren gruplarda olmayabilirler. öhhö. Benle alakası yok, aklıma geldi söyledim.

    Bu arada ayva reçelli abimiz, uzun yazı yapıştırmış, büyük hata.
    okusammı bilemiyorum.
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

  7.  Alıntı Originally Posted by alicemal Yazıyı Oku
    Bunu yazmasam olmaz.

    rePulse'den bir analiz gelmiş, aklım hala almıyor. İnanılmaz.
    O kadar muhteşem ve süper olmama rağmen, bu gözlem ve sonuç değerlendirmesi, teşhis, benden çıkmadı. En olmadık kişiden çıktı, kesin araklamadır.
    Ne yazmış rePulse,

    "etrafında en çok vakit geçirdiğin, birlikte laf ebeliği yaptığın 5 tane adam seç kendine..
    işte Sen çevrendeki o 5 tane adamın "ortalaması" kadar akıllısın, zekisin."


    İstisnaları saymazsak gerçekten kullanmak istediğim bir analiz bu.
    Psikolojik olarak arızası fazla olanlar, kendi zeka seviyelerini gösteren gruplarda olmayabilirler. öhhö. Benle alakası yok, aklıma geldi söyledim.

    Bu arada ayva reçelli abimiz, uzun yazı yapıştırmış, büyük hata.
    okusammı bilemiyorum.
    Adamin lastigi tam timarhanenin önünde patlamis,kaldirima ancak yanasabilmis. Sonraki islem malum... Kriko, stepne, bijon anahtari derken, birde bunlarin yanina talihsizlik eklenince,söktügü 4 adet bijon yuvarlanip yagmur mazgalina düser.

    Mazgal açilir gibi degil, bijonlar görünür gibi degil. Talihsiz sürücü bir sagina bakar, bir soluna bakar, çaresiz duygular içinde kaderiyle basbasa, kaldirima çöker.

    Olayi en basindan beri timarhanenin demir parmaklikli penceresinden izleyenbir deli, ""çaresiz adam"" in halini bir süre daha aciyarak izledikten sonra seslenir;

    -Ulan salaaak! Sen ne yapiyorsun orda öyle?

    -Sorma birader, lastik patladi ve degistirirken bijonlari mazgala düsürdüm.

    -Düsündügün seye bak! Sök öbür lastiklerden birer tane Sök hepsi 3 bijonlu olsun.

    Adam bir lastiklere bakar birde deliye ve sanki aklina birden bir fikir gelmis gibi ise girisir. Herseyi tamamlayip bagaj kapagini kapatan sürücünün akli deliye takilir.

    Arabasina binmeden evvel ona seslenir:

    -Yahu birader! Bu kadar zekan varken seni o timarhaneye neden tiktilar?

    -Ulen salak! Biz burada delilikten yatiyoruz, salakliktan degil öhhö "



    SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  8. #472
    Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    USD 5.30 a indi. 6.0 dan buraya inişine bakarsak, teknik ve birazda normal bir iniş gibi görüntü veriyor. Tabi arkada ne yatıyor bilemem. Ne kadar MB vurdu, ne kadar başka etkenler yer aldı bilmiyorum.

    USD inişine bakınca, BIST in buralarda durması artık zor gibi görünüyor. Simetrik üçgenin yukarı kırılma zamanı yaklaştı. Ama büyüklerin pozisyonu önemli. Yükselişi başlatmak için pozisyonları uygunmu.

    Acaba, önce silkeleme yapıp sonramı çıkarlar.?
    Yoksa direk yavaş yavaş yukarı çıkarırlarmı.?
    Yada yavaş yavaş indirip, 90 altına inip şelale gösterip, soramı yukarı çıkarlar. Tabi bunu yapmaları için, yahudi medyasına bi kaç karanlık haber servis ederek, milleti korkutmalarıda lazım. Yoksa ters teper.

    Aşağı silkeleme hareketi hızlı olmazsa, aşağı inişte alış emri veririm.

    Her neyse, USD seviyesine bakarsam. Aralık ayına, %30 artı ile girme ihtimalim artmaya başladı.
    Şu an bakmadım ama %6 civarı artıda olmam lazım.(enflasyon hariç)
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

Sayfa 59/853 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •