Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
İşte büyük ihtimal tüm dünyada hala bol ve ucuz para mevcut Dolar/ Meksika Pezosu bile gördüğü en yüksek noktadan yaklaşık %17 değer yitirmiş yani Pezo değerlenmiş yine aynı şekilde diğer para birimleri, şuan Dolar/TL'de ya bizim bilmediğimiz fakat piyasanın fiyatladığı bir durum var yada şuan riskleri aşırı fiyatladı.

Neyse ben geçen günde yazdığım gibi doların arkasından esen rüzgarların kesildiğini düşünüyorum o yüzden altın mı alsam diye düşünürken o da biraz gitti bakalım parayı nereye park edeceğim şuan kararsızım...
Benim kanaatim bol ve ucuz para olmadan bu işler yürümeyecek gibi..Altında kısmen bunu fiyatlıyor olabilir..Kore gerilimi felan tamamda, bugün Dow endeksi gerilim azaldı diye 183 puan yükseldi..ama altın yinede sağlam duruyor..

Bende almayı düşünüyordum ama bu fiyatlardan altın almak hakikaten cesaret ister..belki Haziran'a kadar FED faiz arttırımı felan alırlar maçasını aşağıya, belli olmaz..birde benim açımdan Trump faktörü var..mali tedbirler vb..bakalım ne olacak..aksi takdirde ABD'de resesyona gidecek diye düşünüyorum..

Bakalım..asla YTD..