alternatifbank ile çalışan yokmu forumda pek adı geçmez oldu mevduatı iyiydi birşeylermi kaçırdım bir gelişmemi var banka ile ilgili bilgisi olanlar lütfen
2 hafta önce paramı bağlarken teklif ettikleri oranları kamu bankaları seviyesinde idi yani bu aralar agresif oranları yok ondan olsa gerek
alternatifbank ile çalışan yokmu forumda pek adı geçmez oldu mevduatı iyiydi birşeylermi kaçırdım bir gelişmemi var banka ile ilgili bilgisi olanlar lütfen
Ben Çalışıyorum VOV Hesap Günlük İle %25,50
Vadeli Olarak Piyasadaki Bankalar Kadar Veriyorlar Kendileri.
1.5 m finans 23.70 32 gün .24.30 92 gün..ykb 35 gün bağlandı 24.35 .hoşgeldin faizi ile..stopajın yükseleceğini sanmıyorum ..15 olursa 24 oran 20 nete gelir ..enf 25 ken kimse -5 negatif faizle para bağlamaz ..diye düşünüyorum.
Arkadaşlar dolardan 1 günde şu kadar kar yaptım diyorlar. Bilmedigimden soruyorum. Alış satış farkı oluyor. Neredeyse 20-30 kuruş. Nasıl kar oluyor anlamadım.
Bu rezil oranları yazarken gerçekten üzülüyorum. Mevduatçıyı yolunacak kaz yerine koyan sisteme lanet olsun. Parayı çalıştırıp ona buna ucuza kredi diye peşkeş çekenlere lanet olsun, içlerine dert olsun...
Yer İmleri