Sayfa 300/883 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400800 ... SonSon
Arama sonucu : 7062 madde; 2,393 - 2,400 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1.  Alıntı Originally Posted by birtasarimci Yazıyı Oku
    Bir twitten alıntı.
    Manisa İli Elektrik Elektronik ihracat bilgileri. Son çeyrek %40’ #VESBE ye aitti. Ayni oran devam ederse 4. Ceyrek yeni ihracat rekoru gelecek görünüyor.
    bu yurt içi satışları dahil 4 .çeyrektoplamı 2 milyar ciro yıl toplamı 5.850milyar ciro demek.buda yıl sonu 1 milyar kar neredeyse.yatırım tavsiyesi değildir.

2. Hisse bu kadar övüldü artık yavaş yavaş düşebilir...........

3.  Alıntı Originally Posted by aktauboy Yazıyı Oku
    Hisse bu kadar övüldü artık yavaş yavaş düşebilir...........
    senin analizin ne onu yaz.ciro şu olur ,kur farkı şu olur.kar şöyle olur.fiyat yıl sonu bilanço gelince ve temettü belli olunca ortaya çıkacak.bu günkü piyasa değerini üç senede temettü olarak dağıtabilecek şirket türkiyede varmı,veya dünyada varmı.

4. vestel var. defter değerinin altında işlem görüyor. Türk traktör var, tofaş var, trakya cam var, Doğuş oto var, Aygaz var ki bu firmaların iştirakleri şu anki ederinin üzerinde. Ben burdan Vesbe yi satıp Vestel aldım. Bana göre biri zirvede diğeri tabanda gibi. Yatırım tavsiyesi olamaz çümkü hep zarardayım......

5. borsa duserken iyi durdu demekki bist yukselince yukarı potansiyel var
    Kɑbul edilen bir yɑnlışlık, kɑzɑnılmış bir zɑferdir

6. vestel ellerini açmış vesbeden gelecek temettüyü bekliyor.vestel satıp vesbe aldım buradan.

7. ben bunun yaklasık 2 sene onceki yukselisinde %300 civarı para aldım bundan donem donem hareketlenir 1 aydır hareketli vestel den ayrı takılsa biraz iyi olacak
    Kɑbul edilen bir yɑnlışlık, kɑzɑnılmış bir zɑferdir

8. vestel vesbeyi soyuyor tamam ama bilançolara bakarsanız vestelin 2720m tl vesbenin ise sadece 69m tl nakit parası var. Kimin nakit paraya ihtiyacı var..Yorum sizin....

Sayfa 300/883 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400800 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •