Yarın 60 döner mi acaba
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın 60 döner mi acaba
devamı gelırmı ve 1i geçermi olursa ky olarak kazanıız
Bu kadar mal alındı gibi görünüyor eğer doğruysa ky de mal kalmaması lazım ama bunlarda fırıldak bitmez..mal cevirmedilerse iyi.
İlginc olan 68 de mal vermedi kimseye sonra yiğdi birden 72 den herkes mal topladi
Öncelikle belirteyim ki elimde alyag yok. Sirket haberlerine baktim. Olağan-üstü gk 21.11. Tarihinde yapılmış ve satış işlemi onaylanmış. 4. Madde cagri sonucu hisse geri alim maliyeti 2 milyonu geçerse işlemden vazgecilecegi bildirilmiş. Ardından bugün gelen haberde de olağanüstü gk 22.11. Tarihinde yapıldı diyor. Bir de eski müdavimler cevaplarsa memnun olurum; alyagin sahip olduğu herşey mi satılıyor. Öyleyse Alyag olarak 17 milyon bedelle yeni bir fabrika neden satın alınıyor. Karişik bir durum var ortada.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fİrma makine ve fabrikayı toplamda 34 milyon dolar + kdv fiyatla sattı, kesinleşti. Geçen toplantıda patrona sövenler (toplamda 4 milyon tl'lik hisse senedini) patrona 68 kuruştan verdiler. Bunları alan patron da 1 yıldır beklediğim tahtayı kaldırdı.
Şirket yağ işine devam edecek, yeni fabrikayı alım işlemlerine başladı herhalde haftaya onunla ilgili de bir haber düşecek, yeni alınacak fabrika için ödenecek rakam ise 17 milyon tl.
Alınacak 34 milyon dolar ise bir miktarı peşin bir miktarı taksitle olduğu için gelecekteki bilançolar için sürekli +yazma durumu oluşabilir.
Kişisel yorumum: Ben firmanın böyle bir şey yapacağını tahmin ediyordum ama maalesef 1 liranın üstünde maliyetle 1 yıldır bekliyorum, buna benzer bir hareket 2011 yılında oldu, açıp rakamlara bakınız. Hedefim 3 TL ve üzeridir. 3 Tl olunca da hepsini satmam orası ayrı mesele.
Kesinlikle ytd.
Yer İmleri