Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
benimde başıma aynı durumlar geldi. ben 4 ay dayandım 2.20 krdd spot iken 20 kuruştan 100 bin lot aldım. 2.70 spot oldu. bende 47 kuruştan sattım bir hafta içinde oldu. 27 bin cepte. bu ne yahu dedim. devam dedik ekgyo dedik dibinde dedik kazandığımızın 2 katını verdik. baktık şişecam almış başını gidiyor şişe aldık 3 ay bekledim. aldığım fiyata bir daha gelmedi. bu arada düştükçe alım yapıyoruz ortalamayı düşürmek mantığı ile. oda ayrı bir hata. her neyse sonra yine krdd aldım. 300 bin lot sonunda az bir kara çıktı 1-2 kademe dedim satayım baktım alış kotasyonları 10 bin 10 bin bize satarken 100 bin alırken 10 bin heme doçeyi aradım bu ne dedim. talep yok neye talep yok dedim satarken bol kepçe alırken bu ne vs. sonra 5 dakika sonra 100 bin lot koymuşlar. ama farkı bu seferde dahada aşağıya çekmişler. tabi iş iştende geçmişti. parça parça zararına satarken vaed sonuna kadar eridi eridi bitti. kısacası varantı biliyorum kazığını yedim. hisseyi tuttursan kurum yamuk şans bile mucize. saygılar
Kotasyondan yer zaten sizi. Bir sürü hilesi var. En büyük hile, varantın her geçen gün değer kaybediyor oluşu.
Tavsiye etmem, kimseye tavsiye etmem. Bir HEDGE 'de değil bu, bu tam bir rullet masası.