Artan

187,00 10 18:10
243,20 10 18:10
3,52 10 18:10
112,20 10 18:10
24,86 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

1,23 -10.22 18:10
16.650,00 -10 18:10
50,40 -10 18:10
88,20 -10 18:10
5,22 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.239.969.123,70 18:10
9.040.503.149,50 18:10
8.606.593.889,00 18:10
7.631.812.223,41 18:10
7.471.303.136,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4725 madde; 1 - 8 arası.

Konu: EGSER - Ege Seramik

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. bu pezo patronun ipliğini pazara çıkaracağım donunu başına geçireceğim hırsız köpek 4 yılımı yedi zaten kurduğu fabrikanın parasınıda rahmetli adnan menderesin vasiyetini yerine getirmeyerek çalmış ihtilalden 1 gün önce menderes çantanın içinde para vermiş falan kişiye ver diye menderesi nerden tanıyor deseniz menderesin oturduğu apartmanın kapıcısı imiş ibram polat ihtilal olunca parayı iç etmiş o paralarla bu fabrikayı kurmuş adnan polatın adıda adnan menderesten geliyor tabii parayı iç etti hiç olmazsa adını oğlumun adına vereyim demiş aklı sıra vefa örneği göstermiş ulan paraları iç ettin bari kendi şirketini soyma yav zaten yönetim giderleri adı altında pazarlama giderleri adı altında çalıyorsun bari eşit bölüşelim alçak namussuz.....

Alıntı Originally Posted by ayne Yazıyı Oku
    bu pezo patronun ipliğini pazara çıkaracağım donunu başına geçireceğim hırsız köpek 4 yılımı yedi zaten kurduğu fabrikanın parasınıda rahmetli adnan menderesin vasiyetini yerine getirmeyerek çalmış ihtilalden 1 gün önce menderes çantanın içinde para vermiş falan kişiye ver diye menderesi nerden tanıyor deseniz menderesin oturduğu apartmanın kapıcısı imiş ibram polat ihtilal olunca parayı iç etmiş o paralarla bu fabrikayı kurmuş adnan polatın adıda adnan menderesten geliyor tabii parayı iç etti hiç olmazsa adını oğlumun adına vereyim demiş aklı sıra vefa örneği göstermiş ulan paraları iç ettin bari kendi şirketini soyma yav zaten yönetim giderleri adı altında pazarlama giderleri adı altında çalıyorsun bari eşit bölüşelim alçak namussuz.....
    Anlattığınız öykü gerçek mi değil mi bilemem, ama Adnan Polat'ın karakterine çok uyuyor, babası onu yaptıysa oğlundan da her şey beklenir...

Bu gün bu yıl cimer'e yaptığım imtiyazlı hisse uygulamasının en azından kar dağıtımında yürürlükten kaldırılması için yasal düzenleme isteğime ilişkin SPK'dan yanıt aldım.Özetle " daha önce aynı istekle2-3 başvuru daha yapmışsınız,onun için önerinizi dikkate almıyoruz,hem bu başvurularınızla kamu kaynaklarını boşa kullanıyorsunuz,ona göre " mealinde şeyler yazmışlar...
    hani derler ya" ***** s.... kadı,kime başvuruyorsun ki?Ama pes etmek yok TBMM'ye yasal düzenleme için başvuru isteğimi göndereceğim.

4.  Alıntı Originally Posted by efe78 Yazıyı Oku
    Bu gün bu yıl cimer'e yaptığım imtiyazlı hisse uygulamasının en azından kar dağıtımında yürürlükten kaldırılması için yasal düzenleme isteğime ilişkin SPK'dan yanıt aldım.Özetle " daha önce aynı istekle2-3 başvuru daha yapmışsınız,onun için önerinizi dikkate almıyoruz,hem bu başvurularınızla kamu kaynaklarını boşa kullanıyorsunuz,ona göre " mealinde şeyler yazmışlar...
    hani derler ya" ***** s.... kadı,kime başvuruyorsun ki?Ama pes etmek yok TBMM'ye yasal düzenleme için başvuru isteğimi göndereceğim.
    tebrik ederim kardeş spk ya bende şikayette bulundum banada ilgili maddelerin dökümünü göndermişler ayrıca spk ya niye her şirkete eşit bürüt takas uygulamadıklarını sordum misal veriyorum banvit hissesi 2 tl den 10 tl ye giderken hiç bürüt takas uygulanmadı herhalde yabancılar para girişiyapıyorlar ülkeye diye olacak diye düşünmüştüm ondada ilgili maddeleri saydılar. bir ara ismini şimdi vermiyeyim 3 yıl bir şirkette beklemiştim başladı tavan 2 tavan 3. de bürüt takasa girdi tabiki çıldırdım elinizde tc kimlik numaram var bir bakın inceleyin 3 yıldır bekliyorum niye önünü kesiyorsunuz diye sitem ettim yine ilgili maddeleri saydılar neymiş amaç küçük yatırımcıyı korumakmış...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •