havelsan'la ilgili haber okudum yıkıldım.
Sürekli aselsan, havelsan, tusaş(TAI-TEI), roketsan la filan övünürüm. akp gelince içlerini tarikatlarla doldurdu, teknolojilerini çalıp ethem sancak, bayraktar ailesi gibi çember sakallılara taşıdılar ama yinede en ileri teknoloji şirketlerimizdi.
AKP YE RAĞMEN teknoloji üretmeye devam ediyorlardı.
Haberde ne var.?
Havelsan'ın ürettiği uçak simülatör ünün %20 si yerliymiş. 
Simülatör dediğin tamamen yazılım demek. Ben %100 yerli sanıyordum.
Demek yazılımın tamamını ithal ediyorlar ve teneke, cam, plastik ve hidroliğinide Türkiyede yapıyorlar. Yıkıldım... 
En sinir bozucu şeyde, 40 yıl önce kurulmuş AKP döneminde teknolojisi dolayısı ile parası çember sakallılara aktarılan, mühendisleri topluca çalınan, böyle giderse batacak yada beş para etmez şirketler haline gelecek olan aselsan, havelsan, tusaş(TAI-TEI), roketsan üretimleri, haber olarak yayınlanınca, akp fanatiği bazı cahiller yazı yazıyorlar.
"kıskanmayın" diye.
lan niye kıskanayım, bu şirketleri biz kurduk siz batırıyorsunuz.
O şirketleri iyi eğitimli, yobaz olmayan bu millet kurdu. Şimdi siz, yani çember sakallılar boşaltıyorsunuz içini. Bide kıskanmayın filan diyorlar. Doğrarmısın, kesermisin... her yerde var bu cahil fanatikler... erol14 sen hariç abicim, yannış annama sakın. şikayet edersin diye korkumdan demiyorum, sen hassas ve yakışıklı bi şahsiyetsin öhhö.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri