Sayfa 114/597 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 905 - 912 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1. Bana da eskiden çok temettü dağıtmıştık. Siz dağıtılmadığı dönemlere geldiniz demişti.
    Yani eskiden şirket kar yapıyordu şimdi yapamıyor demeye getiriyor.
    o zaman başarı ya da başarısızlıkta eskiler daha başarılı yeniler daha başarısız mı oluyor.
    ytd.
    Saygılar,

2.  Alıntı Originally Posted by Kyno Yazıyı Oku
    Sayin Cari bizde bosuna patinaj ceker demedik yani.....sartlar sabit kalirsa.
    Kime sorsaniz merkez bankasi dahil
    2019 ilk alti ay sikintili olacak daralma yasanacak diyor. Hele hele daralmanin bas aktorude insaat sektoru olacak.
    Yani ...bizde gun gelir yedigin hurmalar tirmalar.... derler. Sen iyi gunlerde onlemini alma....hatta yanlis
    isler yap....hatta birkac kez hatayi tekrarla..... Sonra da herseyi yatirimcinin sirtina sar.
    Sayin Cari hatirliyorsundur....Genel kurulda ....muhtemelen kurucu ky lardandi...yasli bir bey amca soru sormustu....Siz eskiden surekli temettu verirdiniz bu sene alamadik
    ama seneye....2018 karindan .....
    alabilecekmiyiz diye.
    Pala biyikli olan....nedense biyiklari aklimda kalmis.....soruya....kafasini
    sallayarak birazda agzini burarak...
    yani ikina sikina ....bir ihtimal insallah
    demisti. Mesaj acikti zor demeye getirmisti. Simdi o tarihte doviz hareketi yok...kur riski hesaplanmiyor
    ama buna ragmen zor deniyordu.
    Iste bunlar bu kadar ......yoksunu capsiz insanlar.
    Sonuc bu sirket yedigi bu kadar kur farkina ragmen kar aciklayabilecekse
    Neden o gun ...yatirimin karsiligini
    Mmeyvalarini alacagiz....temettude
    verecegiz denmedi. Indira gandiciler
    sizi .... Ihracat yapmazsak isimiz cok
    zor diyende bunlardi.
    Simdi bilancoda kalem oyunlarina baslamislardir. Zararsiz atlatirsak iyi de....kur farki gideri.... bu olaylar olmasa nereye gidecekti cok merak
    ettim. Onun icin yil sonu bilancosu herkesi dumura ugratabilir.
    Benim dusuncelerimdir kimseyi baglamaz. Ogrendikde Allah beterinden sakladi. Bu mirasyediler
    yeni ky hatta by avina cikmislardir bile.....zaman uzun.... uc bes sene
    patinaj eskiler tarafindan simdiden
    kabullenilmis zaten.

Tahtadaki durumda gercekten trajedi
    yaw. Yeni pehdanlandi marbas ve meksa ....iyi horon tepiyorlar.
    Bu hisse ucuz sa bi vurun gidin yaw.
    Ytd.[emoji53]
    Saygilar.

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sayın Kyno Marbas ve Meksa’ya trajedi demişsiniz sizce bu cümle biraz trajikomik değilmi?!? Halbuki onlar geldiğinden beri yükseliş başladı...Peki Gedik ile Oyak ne oluyor?!? Onlarda herhalde yatırımcı dostları oluyor!!

3. Kendisini uyanık sanan bir gazeteci bir gün bakmış yolda bir kaza sesi,hemen bölgeye koşmuş,büyük bir kalabalık toplanmış,olayı görüntüleyebilmek için çekilin,çekilin lütfen o benim babam diyerek koşuyormuş,herkes yolu açmış,birde ne görsün yerde yatan kaza geçiren bir eşşekmiş.
    Her durumdan avantaj sağlamaya çalışmak bazen kişileri zor durumda bırakabilir...

4. https://www.worldcement.com/europe-c...****s-the-wca/
    Bu haber topicde pek ilgi görmedi ancak gurubun gelecek projeksiyonlarında ihracata bakışı açısından ciddi bir haber bence,yönetim ihracatı sadece içeride işler kötü gittiğinde mal satmaya çalıştığı spot bir piyasa değilde uzun soluklu,düzenli satış yapılması düşünülen bir piyasa olarak görüyor olarak algıladım,limandaki kapasite arttırıcı çalışmalar ve limana demir yolu bağlantısı çalışmaları bu düşüncenin sonucu olsa gerek.

Duhul
    May 2017
    İkamet
    uşak-İzmir
    Gönderi
    998
    Sayin Eksipnos35 yine bugune kadar yaptiginiz gibi laf ola beri gele yapmissiniz. Yahu siz degilmisiniz on senedir burda beklemek zorunda birakilan....kibar yazdim....bizim daha ikinci senemiz olmadi. Su cok sevdiginiz patronlar olaylari ongorumleyip hedge etselermis zamanlamamiz mukemmel....gerci
    basiretsiz mirasyediler olasi kazancida hic edeceklermis ya.
    Yazdim ama siz at gozu patronlara odaklandiginiz icin goremediniz sanirim. Meksa su 31 ci meksa biz mal alirken cani cok sikilan. Oyak da
    cogu yabanci....buyuk ihtimal patron.
    .. bir kismida virmanlaniyor. Ben yatirimciyim halami supeniz var?
    Benim disimdakileri sevgili patronunuza soruverin bir zahmet.
    Su degerlemede arazisini saksi topragi fiyatina degerleyen.....%4 baticimide uc kusur dolardan batisokeye alan (on yil once) sevgili
    patronunuza.
    Ne avantaji yahu sanki 1000K kusur malimizi tahtaya eziyet olsun diye yazan tahtayi bozan yuk olan biziz.
    Gerci o gunler geldiginde elimizdende gelirse bugunlerini arar bu tahta.
    Bize laf yetistirme ici bozulmus sevgili patronlarina cat biraz. Bak piyasa da madara oldular. Kendilerine biraz ceki duzen versinler ky yi artik
    uzmesinler. Cikardiklari postlarin.....yidikleri ictiklerinin hesabini veremeyecek duruma geldiler. Bizim gibi durust insanlara bu yapildiktan sonra onlarada sizede
    Allah kolaylastirmasin zorlastirsin.
    Ytd.
    Saygilar.

6. 385.000 k mal var 2,81 ortalama fiyatla tavana kadar.1. milyon TL yapar. Şirket olarak al bakalım 5 yıl içinde ne büyük bir yatırım yaptığının göreceksiniz. Niyetiniz hisse fiyatını yükseltmekse tabi ki. Hem sökenin %4 aldığı fiyatın ağırlıklı ortalamasını düşürmüş olursunuz.
    Sökenin 1 milyon TL si yoksa durum vahim o zaman.
    Patron duruma el atmazsa işimiz zor.
    ytd.
    Saygılar,
    Son düzenleme : CARİ; 23-11-2018 saat: 17:07.

7.  Alıntı Originally Posted by Kyno Yazıyı Oku
    Sayin Eksipnos35 yine bugune kadar yaptiginiz gibi laf ola beri gele yapmissiniz. Yahu siz degilmisiniz on senedir burda beklemek zorunda birakilan....kibar yazdim....bizim daha ikinci senemiz olmadi. Su cok sevdiginiz patronlar olaylari ongorumleyip hedge etselermis zamanlamamiz mukemmel....gerci
    basiretsiz mirasyediler olasi kazancida hic edeceklermis ya.
    Yazdim ama siz at gozu patronlara odaklandiginiz icin goremediniz sanirim. Meksa su 31 ci meksa biz mal alirken cani cok sikilan. Oyak da
    cogu yabanci....buyuk ihtimal patron.
    .. bir kismida virmanlaniyor. Ben yatirimciyim halami supeniz var?
    Benim disimdakileri sevgili patronunuza soruverin bir zahmet.
    Su degerlemede arazisini saksi topragi fiyatina degerleyen.....%4 baticimide uc kusur dolardan batisokeye alan (on yil once) sevgili
    patronunuza.
    Ne avantaji yahu sanki 1000K kusur malimizi tahtaya eziyet olsun diye yazan tahtayi bozan yuk olan biziz.
    Gerci o gunler geldiginde elimizdende gelirse bugunlerini arar bu tahta.
    Bize laf yetistirme ici bozulmus sevgili patronlarina cat biraz. Bak piyasa da madara oldular. Kendilerine biraz ceki duzen versinler ky yi artik
    uzmesinler. Cikardiklari postlarin.....yidikleri ictiklerinin hesabini veremeyecek duruma geldiler. Bizim gibi durust insanlara bu yapildiktan sonra onlarada sizede
    Allah kolaylastirmasin zorlastirsin.
    Ytd.
    Saygilar.

Siz sürekli yazılarınızda bizi ima ediyorsunuz ancak dikkat edin ben hiç üstüme alınmıyorum,cevapda vermiyorum,çünkü kendimi biliyorum,üstüme alıncak bir durumum yok,benim topicde şahıslarla ilgili yazımda neredeyse yok denecek kadar azdır.Ancak siz her nedense çok tepki verdiniz,bana açıklama yapmanıza da gerek yok...bizler hakkında bu haksız ithamları yaptığınız içinde mutlaka bir gün pişmanlık duyarsınız,acaba hangi kuşlar size bu ithamları yapmanızı gerektirecek yanlış haberleri getiriyor ,dikkatli olun bence,yanlış haber alan doğru düşünme yeteneğini kaybeder bir süre sonra.
    Ben çizgimi bozmadan sadece şirket ve sektör ile ilgili bilgi paylaşmaya devam edicem,doğru olanda bu diye düşünüyorum,şahıslarla uğraşmayıda asla doğru bulmuyorum,umarım aksini gerektirecek sataşmalar olmaz.

8. yaklaşık borç 150 milyon Euro (paçaldan Euro+ usd) 30/09/2018 e göre 1.-TL nerede ise düştü.
    Yani şimdi kur böyle kapatınca 1TLx 150 miyon eur= 150 MİLYON TL 30/09/2018 göre otomatik
    gelir tablosu artı ,bilançoda 150 milyon TL borç azalmış oluyor değil mi
    ytd.
    Saygılar,

Sayfa 114/597 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •