Sayfa 18/364 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon
Arama sonucu : 2908 madde; 137 - 144 arası.

Konu: ENKAI - Enka İnşaat

1. Bu gün çok anlamsız hareketler yapıyor.
    dahada aşağı verecekler galiba. 1 haftadan beri yapılan bu hareketleri nasıl okumak gerekir? Çünki yarın temettü ve bedelsiz veriyor.

2.  Alıntı Originally Posted by KANYON Yazıyı Oku
    Bu gün çok anlamsız hareketler yapıyor.
    dahada aşağı verecekler galiba. 1 haftadan beri yapılan bu hareketleri nasıl okumak gerekir? Çünki yarın temettü ve bedelsiz veriyor.
    Satış değil bu aşağı çekmek gibi gibi bir olay

3.  Alıntı Originally Posted by KANYON Yazıyı Oku
    Bu gün çok anlamsız hareketler yapıyor.
    Hocam 6.07 den aldık temettü ve bedelsiz gününe kadar daha da yükselmesi gerekirken hep aşağıya saldı bedelsiz ve temettüden sonrada geri çekilme olur. verdiğini almazsa iyi
    sasa temettüden sonra 4,52 den 4,90 seviyelerine geldi, bunu aldığıma pişman oldum temettü ve bedelsizine kandık.

4. ne kadar bedelsiz veriyor?

5.  Alıntı Originally Posted by vicont Yazıyı Oku
    ne kadar bedelsiz veriyor?
    net %10,8132 kar payı + %9,52014 bedelsiz veriyor

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/594988

6.  Alıntı Originally Posted by biologist Yazıyı Oku
    Hocam 6.07 den aldık temettü ve bedelsiz gününe kadar daha da yükselmesi gerekirken hep aşağıya saldı bedelsiz ve temettüden sonrada geri çekilme olur. verdiğini almazsa iyi
    sasa temettüden sonra 4,52 den 4,90 seviyelerine geldi, bunu aldığıma pişman oldum temettü ve bedelsizine kandık.
    Malum referandum durumu yüzünden bence bu seviyelerde geziyor.Ben referandum öncesi cuma günü 6.01'den almıştım.Önümüzdeki günlerdeki gelişmeler ne olacak ona bakacağım.ancak enka sağlam şirkettir.illa ki çorba çıkar buradan...

Y:T:D

7. Bedelsiz

Alıntı Originally Posted by biologist Yazıyı Oku
    net %10,8132 kar payı + %9,52014 bedelsiz veriyor

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/594988
    Temettü ile bedelsiz aynı tarihtemi(19-4-2017) geçecek.Teşekkürler

8.  Alıntı Originally Posted by Sistez Yazıyı Oku
    Temettü ile bedelsiz aynı tarihtemi(19-4-2017) geçecek.Teşekkürler
    Kap'ta kar payi ve bedelsiz ayni bildiri icerisinde görünüyor ve bedelsiz icin ayrica bir tarih belirtilmemis.
    Anladigim kadariyla ikisi ayni anda yatacak onceki mesajda vermis oldugum linke tiklarsaniz goreceksiniz.

Sayfa 18/364 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •